Gotova rekonstrukcija

Normaliziran promet Rivom: Završena obnova gradske žile kucavice

Marinko Glavan

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Nakon završetka božićno-novogodišnjih praznika, HC planira i rekonstrukciju Ulice Ivana pl. Zajca, u nastavku Rive, i to u suradnji s Hrvatskim željeznicama, zbog toga što tim dijelom ulice prolazi željeznička pruga koja će također biti temeljito obnovljena



RIJEKA Promet Ulicom Riva danas u ranim jutarnjim satima bi trebao biti vraćen u »normalu«, nakon rekonstrukcije kolnika koja je trajala još od početka rujna, uzrokujući velike gužve i zastoje u središtu grada i na zapadnim prilazima centru.


Za noć s ponedjeljka na utorak bilo je predviđeno iscrtavanje horizontalne prometne signalizacije, odnosno obilježavanje prometnih traka, pješačkih prijelaza i drugih znakova na kolniku, kazala je voditeljica ispostave Hrvatskih cesta (HC) u Rijeci Silvana Sorić.


Nakon završetka božićno-novogodišnjih praznika, HC planira i rekonstrukciju Ulice Ivana pl. Zajca, u nastavku Rive, i to u suradnji s Hrvatskim željeznicama, zbog toga što tim dijelom ulice prolazi željeznička pruga koja će također biti temeljito obnovljena.