Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4
Sutra: 7° 7° 4
23. veljače 2020.
Arsen Stipinović

Nisu svi napali medije zbog praćenja "slučaja Škalamera". Njegov odvjetnik kaže da su svoj posao radili korektno

Foto Damir Škomrlj
Foto Damir Škomrlj
Autor:
Objavljeno: 29. kolovoz 2019. u 7:13 2019-08-29T07:13:38+02:00

Posebno se zahvaljujemo medijima koji su na vrlo objektivan i korektan način izvještavali o ovom događaju temeljeći svoje tekstove na činjenicama koje su im bile dostupne u svakoj pojedinoj fazi postupka istrage

"Zahvaljujemo svima koji su nam bili podrška ovih nekoliko posljednjih dana, od trenutka kada je Škalamera osumnjičen za prijetnje o čemu se zapravo prvi oglasio ministar MUP- a kazavši da je uhićena osoba djelatnik u Ravnateljstvu Civilne zaštite" - kazao nam je Arsen Stipinović, odvjetnik Matka Škalamere, koji je jučer nakon četiri dana pušten iz pritvora.

Molimo razumijevanje za činjenicu da Matko ne želi javno u ovom trenutku ništa reći, ali zato izražavam zadovoljstvo odlukom suda, a pogotovu državnim odvjetništvom koje je u rekordnom roku saslušalo svjedoke što je itekako ubrzalo cijeli postupak. Očekujemo nastavak procesa za koji vjerujem da neće trajati dugo. Ja sam i nakon što su ispitani svjedoci obrane u utorak navečer izrazio zadovoljstvo iskazima svjedoka.

- Posebno se zahvaljujemo medijima koji su na vrlo objektivan i korektan način izvještavali o ovom događaju temeljeći svoje tekstove na činjenicama koje su im bile dostupne u svakoj pojedinoj fazi postupka istrage, a naročito se to odnosi na izvještaje o cijelom slučaju koji je pratio Novi list - kratko je rekao Stipinović.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.