Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 19° 1
Sutra: 19° 19° 1
23. ožujka 2019.
Vandalizam treba sankcionirati

Nekome smetaju stupići kod Građevinske škole

Stupiće su znali i rušiti / Snimio Marko GRACIN
Stupiće su znali i rušiti / Snimio Marko GRACIN
Autor:
Objavljeno: 11. srpanj 2018. u 23:01 2018-07-11T23:01:10+02:00

Kada stupića nema, moguće je prometovanje iz Ulice Frana Brentinija u Ulicu Milana Smokvine Tvrdog, i obratno.  S tim problemom je upoznat i Rijeka promet koji na naš dopis što će po tom pitanju napraviti, odgovara da će se pratiti stanje na terenu

RIJEKA   Već neko vrijeme prostor između OŠ Centar i Građevinske škole formiran je kao pješačka zona, budući da se ovdje često zadržavaju djeca kada traje škola. 

Površina je u prvom redu namijenjena za kretanje pješaka, u kojoj nije dozvoljeno kretanje motornih vozila, osim vozila s posebnim dopuštenjem.  U tu svrhu postavljena je odgovarajuća prometna signalizacija te stupići koji ograđuju taj dio.

No, cijela ta priča nekim građanima očito smeta, stoga se stupići uklanjaju. Takva je situacija i sada. Kada stupića nema, moguće je prometovanje iz Ulice Frana Brentinija u Ulicu Milana Smokvine Tvrdog, i obratno. 

S tim problemom je upoznat i Rijeka promet koji na naš dopis što će po tom pitanju napraviti, odgovara da će se pratiti stanje na terenu.

Spomenute škole i mjesni odbor inače traže da se ova vrsta vandalizma i nepoštovanje prometne signalizacije na adekvatan način počne sankcionirati jer to dugo traje.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Uspjeh kampanje  #budiZvijezdapomoziDown