Nagrada došla u prave ruke

Nagradna igra Novog lista: Ema i Maura Ljuna iz Labina osvojile apartman u Fužinama

Siniša Pucić

Obitelj Ljuna živi oduvijek u podstanarstvu, pa se slobodno može reći da je nagrada došla u prave ruke. Obitelj Ljuna svakodnevmno kupuje Novi list prvenstveno zato što otac Milorad navija za NK Rijeku, čije utakmice budno prati



RIJEKA Dobitnice Ema i Maura Ljuna iz Labina osvojile su apartman u Fužinama na najvrednijoj nagradnoj igri u povijesti Novog lista. 


Njihovu je kuvertu s kuponima danas na Korzu naime izvukla Maja Sindičić, jedna od pjevačica riječke grupe Rivers. S voditeljem Josipom Krmpotićem popričala je baka sretnih dobitnica, koje su postale vlasnice apartmana vrijednog pola milijuna kuna. 


U žiriju su bili Silvija Gerc iz Novog lista, Zoran Lukić iz Udruge konobara i barmena Hrvatske i Nada Jovanić – javnobilježnička prisjednica. Riversice su svojim nastupom uveličale slavlje, a okupljenim građanima su ponuđeni kokteli u bojama Novog lista – plavoj i bijeloj.  




Djevojčice s majkom Antonelom i ocem Miloradom žive na adresi Antona Šelana 23 u Labinu. Obitelj Ljuna živi oduvijek u podstanarstvu, pa se slobodno može reći da je nagrada došla u prave ruke. Kako su nam ispričali roditelji djevojčica, obitelj nema namjeru prodavati stan u Fužinama. 


U razgovoru s obitelji šestogodišnje Eme i 12-godišnje Maure,  doznajemo da  je njihov otac najzaslužniji za nagradu, jer je redovito skupljao i slao kupone Novog lista. Obitelj Ljuna svakodnevmno kupuje Novi list prvenstveno zato što Milorad navija za NK Rijeku, čije utakmice budno prati. Milorad je osim toga pohađao srednju školu u Opatiji pa je ostao vezan za Kvarner.