Dvotjedni program

Na riječkom Korzu 300 djece Ljetnog salezijanskog oratorija

Mirjana Grce

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Program je bio bogat, bilo je igara, plesa, pjesma, i bilo je jako lijepo – djeca su zadovoljna, a zadovoljni su i njihovi roditelji. Po povratku u salezijanski samostan i crkvu na Banderovu, i djecu i njihove roditelje dočekao je palačinka party koji su pripremile mnoge mame polaznika oratorija.



RIJEKA Više od 300 djece, učenika riječkih osnovnih škola uključeno je u ovogodišnji dvotjedni Ljetni oratorij salezijanske župe Marije Pomoćnice.


Danas, 24. lipnja, poslijepodne se oratorij iz salezijanskog dvorišta, dvorana i igrališta preselio na riječko Korzo, prvi put od kako salezijanci tradicionalne Ljetne oratorije organiziraju.Pod vodstvom don Gorana Antunovića i 30-tak animatora salezijanski oratorij se predstavio Riječanima, različitim djeci zanimljivim sadržajima, na više lokacija u središtu grada.

Program je bio bogat, bilo je igara, plesa, pjesma, i bilo je jako lijepo – djeca su zadovoljna, a zadovoljni su i njihovi roditelji.


Po povratku u salezijanski samostan i crkvu na Banderovu, i djecu i njihove roditelje dočekao je palačinka party koji su pripremile mnoge mame polaznika oratorija.