Bogatiji noćni život

NOVI RIJEČKI ART CAFFE Pogledajte tko je sve bio na otvorenju Aperitif bara

Ivana Kocijan

Foto Roni Brmalj

Foto Roni Brmalj

Aperitif Bar novi je kulturno-poslovni projekt najuspješnijeg riječkog koncertnog promotora Simona Dejhalle, bivšeg voditelja Točke i Stereo Dvorane



Prigodnom feštom večeras je i službeno započeo noćni život u Aperitif Baru, novom riječkom art caffeu smještenom u prizemlju Robne kuće Ri na Korzu. Na tulumu povodom otvorenja (n)ovog riječkog mjesta za dnevne i noćne izlaske za izbor glazbe bili su zaduženi iskusni DJ-i Pero Despero i Branko Kovačić.


Aperitif Bar novi je kulturno-poslovni projekt najuspješnijeg riječkog koncertnog promotora Simona Dejhalle, bivšeg voditelja Točke i Stereo Dvorane. U svom novom klubu poznati pokretač i sudionik riječkih urbanih događaja, riječkoj kulturnoj javnosti i svima onima koje zanimaju kreativci i umjetnici želi pružiti prostor za cjelodnevni boravak koji će istovremeno biti i centar klupskog noćnog života vikendom do sitnih sati.


Foto R. Brmalj


Foto R. Brmalj





S obzirom na to da je Aperitif Bar prvenstveno osmišljen kao riječki art caffe i infocentar za urbane i alternativne kulturno-društvene događaje, bitan će dio cijelog projekta biti budući programi: gostovanja DJ-a, promocije, organizacije obljetnica, izložbi, tribina i rasprava, fešta bez razloga… Kafić, klub, galerija – Aperitif Bar bit će mjesto koje će pratiti trendove i potrebe riječke publike. Tijekom dana bit će ugodno mjesto za uživanje u kavi, a navečer mjesto koje će se bez problema pretvoriti u noćni klub. 


Aperitif Bar s radom je započeo 19. lipnja, a njegovim večerašnjim svečanim otvorenjem započelo je zabavno-glazbeno »Ljeto u Aperitif Baru«. Zabava se u novom mjestu za izlaske na Korzu nastavlja već sutra kada će za glazbu biti zaduženi DJ Bura Avantura i DJ Bobo Ragazzini.