Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
21. veljače 2020.
Zanimljiv program

NOĆI RIJEČKIH TRGOVA I PLAŽA Manifestacija od 29. lipnja do 29. rujna

Foto R. Brmalj
Foto R. Brmalj
Autor:
Objavljeno: 28. lipanj 2018. u 18:45 2018-06-28T18:45:31+02:00

RIJEKA Od 29. lipnja pa do 29. rujna trajat će ljetna manifestacija - Noći riječkih trgova i plaža koja i ove godine oživljava riječke trgove te plaže donoseći razna događanja od jazz večeri, plesa, koncerata pa do ribarskih fešti, likovnih radionica, književnih večeri. Program prati i adekvatna gastro ponuda koja će uključivati uglavnom primorska jela, najavili su organizatori i sudionici ovog projekta Ines Boban Štiglić iz Turističke zajednice Grada Rijeke, Iva Sušlić iz tvrtke Promocije, Lea Sečen iz Caffe bara Garcon te Kristina Medarić i Željko Štajcer iz Međunarodnog festivala folklora.

Prava poslastica Noći je održavanje Međunarodnog festivala folklora koji je najavljen za 2. srpnja s početkom u 21 sat. Smotra se u Rijeci organizira po prvi puta, a na Trgu riječke rezolucije će se javnosti predstaviti i neki atraktivni asambli koji za ovu priliku dolaze iz Perua, Filipina, Indije, Finske i Kenije.
Manifestaciju su lani pokrenuli riječki ugostitelji s ciljem obogaćivanja turističke ponude primjerenim sadržajima tijekom ljetnih mjeseci te oživljavanja odnosno ukazivanja na ljepote centra grada na kojima rade i mnoge ugositeljske terase. Ove godine projekt se proširio te je jedan dio programa preseljen na riječke plaže – Bivio, Igralište, Ploče i Grčevo. Detaljni program Noći dostupan je na webu Turističke zajednice Grada Rijeke. Sva događanja su besplatna osim koncerta Natali Dizdar (13. srpnja) i klape Rišpet (28. srpnja).

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.