Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. studenoga 2019.
Prilika za posao

Možete li na prstima dosegnuti minimalno 212 cm? Emirates sutra dolazi u Rijeku tražiti kabinsko osoblje

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 5. listopad 2018. u 8:34 2018-10-05T08:34:32+02:00

Za posao se mogu javiti i žene i muškarci koji su navršili 21 godinu

Emirates, velika svjetska međunarodna aviokompanija, u Hrvatskoj kontinuirano traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. Nakon održanih »Dana otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja« u Zagrebu i Splitu, Dan otvorenih vrata u subotu, 6. listopada u 8 sati organiziraju i u hotelu Jadran u Rijeci.

Za posao se mogu javiti i žene i muškarci koji su navršili 21 godinu, i koji mogu dohvatiti minimalno 212 centimetara prilikom stajanja na prstima. U Emiratesu trenutačno radi više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske. »Na svakom letu upoznajem nove ljude, kolege i putnike. Vidjela sam mjesta koja nisam niti sanjala da ću vidjeti. Uz to, priuštila sam si kupnju stana u Hrvatskoj«, kaže Dijana Ivandić, koja je članicom kabinskog osoblja Emiratesa postala prije pet godina.

Članovi kabinskog osoblja Emiratesa, poručuju iz kompanije, imaju pogodnost neoporezivih prihoda, besplatni zajednički smještaj u Dubaiju te, između ostalog, i zdravstveno i dentalno osiguranje. Emirates je na hrvatskom tržištu prisutan više od godinu dana, leti na više od 160 odredišta na šest kontinenata i raspolaže flotom od 270 zrakoplova. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.