Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
Nemotarije na kotačima

Moto ludilo od Pariza do Bakra: Ovo su najbolji maškarani vozači

Foto Damir Škomrlj
Foto Damir Škomrlj
Autor:
Objavljeno: 24. veljača 2019. u 8:27 2019-02-24T08:27:29+01:00

I ovogodišnji Maškarani auto rally bio je red zabave red malo “ ozbiljnijeg” posla

RIJEKA Tradicionalna sportska manifestacija Riječkog karnevala, Maškarani auto rally Pariz – Bakar, odvozila je svoju 28. tradicionalnu rutu Pariz (Krimeja) – Korzo – Kostrena – Bakar.

Maškarana povorka puknutih oktanaca s brojkom od 65 vozača s prigodno dekoriranim vozilima krenula je u subotu u 10.05 sati podno Trsata, a koliko ljudi vole i podržavaju jedno od najdugovječnijih manifestacija Riječkog karnevala pokazali su dočekom na Korzu gdje se povorka zaustavila na obaveznom revijalnom pokazivanju.

I ovogodišnji Maškarani auto rally bio je red zabave red malo “ ozbiljnijeg” posla, odnosno ispita spretnosti koji su se odvijali u Kostreni i Bakru. Nakon završetka sportskog dijela u Bakru, uz domjenak i piće za sve sudionike najboljima su dodijeljene nagrade. 

Svi oni koji su gledali s druge strane ograde i zabilježili fotoaparatom nezaboravne trenutke ovogodišnjeg rally-a imaju priliku prijaviti se na fotonatječaj Autokluba Rijeka sve do 28. veljače do 12 sati. Fotografiju 28. Maškaranog rally-a Paris – Bakar potrebno je dostaviti na e-mail adresu webmaster@ak-rijeka.hr, s naslovom e-maila "28. Pariz-Bakar fotonatječaj" te popunjenom i potpisanom prijavnicom koja se može preuzeti na internetskoj stranici http://bit.ly/fotonatjecaj-prijavnica.

Svaki autor može prijaviti najviše 2 fotografije. Sve primljene fotografije objavit će se na Facebook stranici Organizatora “28. Maškarani autorally Pariz-Bakar – fotonatječaj”. Za fotografije će se moći glasati “lajkom” do ponedjeljka, 4.3.2019. u 12 sati. Od pet fotografija s najviše lajkova tročlano povjerenstvo u sastavu radnika Organizatora će odrediti redoslijed fotografija koje najbolje odražavaju duh maškaranog rally-a.

U sportskom dijelu rally - a vozila su bila podijeljena u nekoliko kategorija – automobili, povijesna vozila-oldtimeri (proizvedeni do 1986. godine), motocikli te terenci i laka dostavna i gospodarska vozila zajedno, a automobili dalje u klase prema dužini vozila – klasa A1 do 3.5m, A2 do 4m i A3 preko 4m.

Poredak najboljih maškaranih vozača ovogodišnjeg Maškaranog auto rally-a Pariz – Bakar je sljedeći:

Ukupni poredak licenciranih vozača (sportaši):

1. mjesto: Renato Mulac– Nepofinjeni

2. mjesto: Kristian Fičor– Nepofinjeni

3. mjesto: Ljiljana Kamenar– Riječko sunce

A1 klasa

1. mjesto: Marino Glad– Jugo 45

2. mjesto: Nikola Dorić– Gargamel

3. mjesto: Anita Balen– Gargamel

A2 klasa

1. mjesto: Leo Cuculić– Crnci na moru

2. mjesto: Matteo Mulac– 3. Kraj

3. mjesto: Edvard Zadković– Turbo Minionsi

A3 klasa

1. mjesto: Bojan Krota– The Istrian Job

2. mjesto: Loris Vivoda– Vesela strašila

3. mjesto: Norman Turin– Mafia na hrvatski način

Oldtimeri

1. mjesto: Zlatko Mulac – 3. Kraj

2. mjesto: Edi Maršanić - 3. Kraj

3. mjesto: Branko Bruketa– Crikveničke maškare

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija