Najdraža uspomena

Mladi par iz Rijeke čekao je bebu i svaki mjesec snimao se kako pleše. Video je prekrasan

P. N.

Foto screenshot Facebook

Foto screenshot Facebook

Ovo će mi svakako biti najdraža uspomena na razdoblje kad sam bila trudna i najdraža koreografija koju sam smišljala, rekla je Slađana Gržinčić



RIJEKA Mladi riječki par Slađana i Filip Gržinčić mjesece prekrasnog iščekivanja svojeg prvog djeteta Leona pretvorili su u divnu uspomenu. Što su učinili? Svakog mjeseca, počevši od Slađaninog 16. tjedna trudnoće snimali su se kako plešu na istu pjesmu.


Bili su, naravno, uvijek na istom mjestu, pomno su pazili i da su u istoj odjeći. Jedino što se mijenjalo bio je – Slađanin trbuh. Snimali su sve do rođenja bebe Leona, a posljednji kadrovi simpatičnog video prikazuju upravo malog Leona u naručju, tada starog tek tri tjedna.


– Ovo će mi svakako biti najdraža uspomena na razdoblje kad sam bila trudna i najdraža koreografija koju sam smišljala. Smiješno mi je kako mi je mali trbuh u 16 tjednu, a mislila sam da je ooooogroman! I ne mogu vjerovati koliki je bio u 40 tjednu, napisala je Slađana Gržinčić u svojoj objavi.





“Ajmee ovo je nesto najbolje ikad! Predivni stee!”, “Čestitke na maloj mrvici i neka bude veseo kao i vas dvoje” i “Ovo je najdivniji video u posljednje vrijeme”, samo su neki od brojnih oduševljenih komentara na video.


Ona je vlasnica agencije za vjenčanja, dekoraterka i blogerica, on je fotograf, a zajedno sa suprugom vodi i Instagram Sweetmama_blog, gdje objavljuju postove o roditeljstvu i zajedničkom životu. Nedavno su tako objavili zabavan video, koji bi, kažu, trebao potaknuti muškarce da više pomažu u kući. 


Jesu li u tome uspjeli? Pogledajte!