Kandidatkinja HDZ-a

Majda Burić: Komadina je potrošio sve kredite, promjene su nužne

Damir Cupać

Majda Burić, Foto: D. ŠKOMRLJ

Majda Burić, Foto: D. ŠKOMRLJ

Mi nudimo razvoj i rast, a ne tromost kao aktualna županijska vlast, istaknula je Burić



RIJEKA Kandidatkinja za županicu HDZ-ove koalicije Majda Burić uvjerena je da će se politička utakmica između nje i Zlatka Komadine nastaviti i nakon 21. svibnja 2017. godine te da će 4. lipnja u drugom krugu pobijediti aktualnog župana.


– Uz dužno poštovanje prema Zlatku Komadini, nemoguće je ne naglasiti da je imao 16 godina za napraviti nešto, ali nije napravio ništa, a njegovi su rezultati poražavajući – iz naše županije ljudi odlaze, Rijeka je zapušten grad, gospodarstvo stagnira, svi su trendovi negativni.


Komadina je potrošio sve kredite. Promjene su nužne i građani to osjećaju i trebaju.




Sve birače pozivamo da izađu na izbore zbog toga što imaju kvalitetnu alternativu. Mi nudimo razvoj i rast, a ne tromost kao aktualna županijska vlast, istaknula je Burić.


Ona je pojasnila da uvažava sve protukandidate i protukandidatkinje, pojasnivši zbog čega je HDZ-ova koalicija jedina alternativa.


– Jedino mi imamo mlade i stručne ljude, kadrovski kapacitet koji je neophodan za preuzimanje odgovornosti vođenja županije. promjene su jako bitne, ali najbitnije je izabrati one koji ih mogu provesti i koji jamče bolju i prosperitetniju županiju u svim segmentima, zaključila je Burić.