Izbor u Tower centru

Lea i Borna – princeza i princ riječkih maškara

Sandy Uran

Za prvog i drugog pratitelja odabrani su Moreno Matak i Antonio Cofer, a prva i druga pratilja postale su Lucija Pedić i Vega Valentina Vukić



RIJEKA Na ovogodišnjem izboru za princa i princezu 31. riječkog karnevala koji je jučer održan u Tower centru nastupile su čak 34 male raspjevane i rasplesane maškarice, koje su publiku i žiri svojim nastupima zabavljale više od dva sata.


U žiriju, koji nije imao nimalo lagan zadatak sjedili su Sandra Orinčić – organizatorica ovog simpatičnog izbora, aktualna kraljica karnevala Vedrana Šegulja i sveprisutni, legendarni Meštar Toni. Pjevalo se i plesalo na hitove domaćih glazbenih zvijezda poput Severine, kao i na strane uspješnice koje voli najmlađa publika, a dobru atmosferu dodatno je potpirivao uvijek zabavni Mario Battifiaca kojem je izbor pomogao otvoriti i standardno dobro raspoloženi Davor Jurkotić.


Čast da bude princeza ovogodišnjeg riječkog karnevala pripala je na kraju maškaranoj mačkici Lei Čaval, dok je novi princ Riječkog karnevala postao Borna Javorak, maskiran u Kapetana Kuku. Za prvog i drugog pratitelja princa odabrani su Moreno Matak i Antonio Cofer, a prva i druga pratilja princeze postale su Lucija Pedić i Vega Valentina Vukić. Kraljica karnevala i Meštar Toni pobjednike su nagradili prigodnim poklonima, igračkama i slatkišima koje je osigurao Tower centar.




Zabavno je bilo i na drugom katu Tower centra gdje su klinci i klinceze također došli na svoje, jer su se mogli prepustiti karaokama.


Sam izbor za princa i princezu ponudio je pravu lepezu lijepih maškarica. Bilo je tu gusara, štrumfova, balerina, vila i puno drugih maštovitih maski čiji su mali vlasnici uživali zabavljajući brojnu publiku koju nisu sačinjavale samo mame, tate, bake i djedovi već i mnogi usputni posjetitelji privučeni veselim maškaranim izborom i dobrom zabavom.