Repovi nereda na utakmici na aktualnom satu Županijske skupštine

Komadina o divljanju na Kantridi: Izgrednici, svi ste snimljeni!

Tihana Tomičić

Molio bih dečke iz Armade da ubuduće ne ureduju umjesto policije. Policija je odradila posao, koji nije lak, a za sve izgrednike imam vijest – svi ste snimljeni i policija vas sve zna, rekao je župan Zlatko Komadina 



RIJEKA Imam apel za Armadu: molio bih dečke da ubuduće ne ureduju umjesto policije. Policija je odradila posao, koji nije lak, a za sve izgrednike imam vijest – svi ste snimljeni i policija vas sve zna, rekao je župan Zlatko Komadina komentirajući na aktualnom satu Županijske skupštine raspravu o tome tko će odgovarati za nerede na Kantridi, do kojih je bilo došlo na utakmici Rijeka-Hajduk prije desetak dana. 


Dina Domjan (Laburisti) pitala je tko će zbog toga završiti u zatvoru, a župan Komadina i zamjenik Marko Boras-Mandić poručili su da podržavaju izmjene zakona na način da prekršajni suci rade 24 sata na dan i odmah izgrednike spremaju u pritvor, te da im se nakon što budu snimljeni nadzornim kamerama, onemogući daljnji ulazak na stadione. 


– Osobno ne bih krivio policiju za nered na stadionu, rekao je Komadina, dok Boras-Mandić ističe da je problem u zakonu koji policiju angažira tek u slučaju nereda, dok do tog trenutka zaštitari kontroliraju stadion, pokazalo se – loše. To je kao da pregledate avion prije ulaska putnika, a onda ne pregledate putnike koji unesu bombu, rekao je Boras-Mandić. Nadamo se da će projekt HNK Rijeka, koji je vratio sport u naš grad, uspjeti, pa i u održavanju reda, rekao je Boras-Mandić.