KOMADINA I JOVANOVIĆ ZAJEDNO NA PODIZANJU MORALA SDP-ovaca

Komadina: Ako ne iznevjerimo socijaldemokraciju, za SDP nema straha

Tihana Tomičić

- Ne može referendum zamijeniti Sabor i državu. Politiku treba vratiti u institucije. Jer, medju takvima koji to potiču  je puno onih koji zele dobro samo sebi. Zato SDP mora dobiti još jedan mandat



 FUŽINE -  Na izbornoj skupštini SDP-a Fužine pojavili su se i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina i zastupnik Željko Jovanović, a obojica su progovorili otvoreno o slabom rejtingu SDP-a:


– Percepcija građana pokazuje da možda nisu dovoljno zadovoljni radom Vlade, onim opipljivim rezultatima, i to se reflektira na rejting SDP-a. No, najlakše je baciti koplje u trnje i posustati. A mi to nećemo učiniti, pravi ljudi ne posustaju. Necemo ‘uteći’ nikud, tu smo za gradjane – poručio je potpredsjednik SdP-a Zlatko Komadina.


Rekao je da neki od članova stranke funkcioniraju u SDP-u vec godinama, pa tako i on i Jovanović – i onda kad je SDP bio na 5 posto, i kad je premoćno pobjeđivao sa 40 posto glasova.


– Oscilacija je bilo i bit ce, samo je važno da ne iznevjerimo svoj socijaldemokratski program, i onda se za rejting ne moramo bojati – rekao je Komadina.Saborski zastupnik i koordinaor za 8. jedinicu Željko Jovanović rekao je da treba vratiti vjeru u politiku i povjerenje u političare, a da je ona izgubljena dokazuju razne izvanpolitičke organizacije koje možda dobro prolaze u javnosti, ali ne mogu zamijeniti Sabor i državu.– Ne može referendum zamijeniti Sabor i državu. Politiku treba vratiti u institucije. Jer, medju takvima koji to potiču  je puno onih koji zele dobro samo sebi. Zato SDP mora dobiti jos jedan mandat. Ne da bismo vladali 20 godina bez prestanka, nego jer se u jednom mandatu ne mogu stići provesti sve reforme, za to je potrebno 8 godina - rekao je Jovanović.Za predsjednika SDP-a Fuzine izabran je mladi vijećnik Hrvoje Ljubobratović.