Otvorenje novog prodajnog centra u Rijeci

Kika počastila građane brojnim popustima

Biljana Savić

Na prodajnoj površini od oko tri tisuće četvornih metara i dvije etaže kupcima su ponuđeni namještaj i ostali artikli za opremanje doma po promotivnim cijenama

RIJEKA Nesnosna gužva na Škurinjama. Razlog? Kika je otvorila svoj prvi prodajni prostor u Rijeci i na Kvarneru, odnosno, kako to kažu u Kiki – kuću za uređenje doma. U 8 sati, za kad je bilo najavljeno njeno otvaranje, okupio se toliko velik broj građana da se moglo pomisliti da se nešto dijeli besplatno. Uostalom, i dijelilo se – prvih sto posjetitelja dobilo je bon od 50 kuna koji mogu potrošiti u novom riječkom salonu namještaja i kućnih potrepština. No, bez obzira na bon, blagajnice su već od prvih nekoliko minuta od otvorenja imale pune ruke posla i nimalo predaha.   

Veliko parkiralište




Prva Kikina poslovnica na Kvarneru, a treća u Hrvatskoj, smještena je u prodajnom prostoru bivšeg Merkura na Škurinjama, na prodajnoj površini od oko tri tisuće četvornih metara, na dvjema etažama povezanim dizalom i stubištem, na kojima kupcima nudi namještaj i ostale artikle za opremanje doma. Jedna od posebnosti gradnje su i dva ulaza, pa je na svaku etažu moguće ući na poseban ulaz, a kupcima je na raspolaganju 100 parkirališnih mjesta.


   U prizemlju je izložen namještaj s mnoštvom spavaćih i dnevnih soba najrazličitijih stilova, od modernoga pa sve do klasično-tradicionalnog, a tu se nalazi i velik izbor malog namještaja te uredskog namještaja i predsoblja. Na katu je u ponudi mnoštvo artikala za opremanje stambenog prostora – od proizvoda od frotira i posteljine te ostalih proizvoda od tekstila, ukrasa, pa sve do rasvjetnih proizvoda. Nadalje, u Kiki se nalazi i probrana ponuda posuđa te ostalih proizvoda za kuhinju i kućanstvo.   

Četiri dana slavlja


Osim velikog asortimana, Kika se brine i za kompjutorsko planiranje, dostavu, montažu bezgotovinsko plaćanje, mjerenje, financiranje, a nudi i besplatnu dostavu.


   – Osmislili smo atraktivnu ponudu i zabavan program za otvorenje. Svatko će moći pronaći nešto za sebe te s radošću očekujemo brojne posjetitelje kroz četiri dana slavlja u Kiki – kaže voditelj riječke poslovnice Marko Damnjanović.




   Slavlje u povodu otvorenja Kike trajat će četiri dana i namijenjeno je svim posjetiteljima, i za svo to vrijeme su cijene kompletnog asortimana snižene za 10 posto, dok su cijene velikog dijela asortimana snižene za 50 posto i ti će se artikli u pola cijene prodavati dva tjedna. U tijeku je i nagradna igra koja traje do 20. studenoga, a u kojoj mogu sudjelovati kupci kao i svi posjetitelji koji dolaskom u Kiku dobivaju kupon, a mogu osvojiti sedmodnevni ski&spa paket za dvije osobe u Sloveniji, garnituru za sjedenje ili regal.


   Vrata Kike u Rijeci otvorena su od 8 do 20 sati, a u nedjelju od 10 do 16 sati.