U većem prostoru

KiK preselio na drugi kat Towera: ‘Pokrivamo potrebe jedne cijele obitelji, to nam je misija’

Portal Novilist.hr

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler



RIJEKA – U petak je svečano otvorena nova KiK-ova trgovina u Tower centru Rijeka. Zapravo, KiK se sa četvrte etaže preselio na drugu, iz nešto više od 700 četvornih metara na oko tisuću.


– Kako bi bilo ljepše našim kupcima i kako bismo obogatili našu ponudu u Rijeci, odlučili smo se preseliti na drugu etažu, kaže nam direktor prodaje KiK-a Hrvatska Dario Petek.


Najveći KiK u Rijeci, a ima ih četri, nudi bogatu jesensku kolekciju, sportski i fitness konfekciju, modne trenirke, velik izbor dječje kolekcije, baby kolekciju od čistog pamuka koja je jako kvalitetna i kupci je vole, zatim velik izbor artikala za kućanstvo – od dekoracija, rekvizita za suđe, pribora za jelo, stolnjaka, ručnika, zatim školski pribor, mušku i žensku te dječju i mladenačku i baby kolekciju, tu su i putne torbe, ručnici, razni modni dodaci…




– Pokrivamo potrebe jedne cijele obitelji, i to je naša misija, ističe Petek.


U povodu otvorenja u petak i subotu je 10 posto popusta na cijeli asortiman. Inače, KiK je njemačka tvrtka, u Hrvatskoj prisutna od 2011. godine, ima 80 prodajnih mjesta i zapošljava oko 500 ljudi u Hrvatskoj, a u Rijeci 25.