Projekt +/-60

Karaoke u “Nad urom”: Prikupljen novac za žene i djecu u sigurnoj kući

Ivana Kocijan

Foto: Marin Aničić

Foto: Marin Aničić



RIJEKA U sklopu Projekta +/-60 u Caffe baru Nad Urom održane su Humanitarne karaoke +/-60 na kojima je za Sigurnu kuću, odnosno Sklonište i savjetovalište za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja koje djeluje u okviru Udruge za zaštitu obitelji U.Z.O.R. prikupljeno 1.140 kuna. Mnogobrojni posjetitelji svojim su dolaskom i dobrovoljnim prilogom u iznosu od 10 kuna pomogli u prikupljanju sredstava namijenjenih kupnji potrepština za žene i djecu u Sigurnoj kući.


Obrtnici su osigurali poklon-bonove u vrijednosti 22.180 kuna za žene i djecu. Pravo nastupa na karaokama imale su isključivo žene u dobi +/- 60 koje se pjevanjem ne bave profesionalno. Ukupno je sudjelovalo 17 natjecateljica. Pobjednica večeri i prvonagrađena je Vesna Lukanović, drugo mjesto pripalo je Sanji Žan, a trećeplasirana je Tamara Jović Marot.


Nastup natjecateljica ocjenjivao je stručni žiri u kojem su bili: Andrej Baša, Ines Prajo, Albert Petrović, Zoran Badjuk i Božidarka Matija Čerina koja je ujedno bila i voditeljica programa.