Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.
Program za Kozalu

Kandidati Liste za Rijeku: Riješiti problem parkinga i javne rasvjete, urediti Volčićev trg

Kandidati Filip Karadžić, Filip Jakovac i Alen Kulundzić
Kandidati Filip Karadžić, Filip Jakovac i Alen Kulundzić
Autor:
Objavljeno: 29. studeni 2018. u 17:37 2018-11-29T17:37:10+01:00

Predlažu suradnju s udrugama i zainteresiranim građanima uz pomoć kojih će organizirati ekološke aktivnosti i uključiti školarce u edukativni program o održavanju kvarta i prirode čistima, namjeravaju urediti Volčićev trg, dodati sadržaj i sprave u park za pse kako bi se psi mogli igrati i jedan dio parka opremiti spravama za vježbanje 

Kandidati Liste za Rijeku u za osvajanje mjesnog odbora Kozala sastavili su program kojim žele poboljšati kvalitetu života građana svog kvarta.

Kao neke od najvećih problema izdvojili su nedostatak neposredne komunikacije građana s mjesnim odborom, mali broj i dimenzije parkirnih mjesta, proširenje javne rasvjete, ekološke svijesti o čistoći kvarta i žurno rješavanje komunalnih problema.

Predlažu suradnju s udrugama i zainteresiranim građanima uz pomoć kojih će organizirati ekološke aktivnosti i uključiti školarce u edukativni program o održavanju kvarta i prirode čistima, namjeravaju urediti Volčićev trg, dodati sadržaj i sprave u park za pse kako bi se psi mogli igrati i jedan dio parka opremiti spravama za vježbanje s vlastitom težinom (Bodyweight training).

Osvrnuli su se i na prostorije mjesnog odbora za koje kažu kako su premalo iskorištene s obzirom na veliki potencijal. Shodno tome će pokušati prisjetiti građane na vremena kad su se ljudi više družili pa će organizirati zabavni sadržaj u prostorijama mjesnog odbora.

Mladi Filip Jakovac, Alen Kulundžić i Filip Karadžić su dodatno naglasili kako će od estetskih zahvata urgirati da se uklone ružni i diskriminirajući grafiti te će organizirati uređenje prolaza kod Brodokomercovog marketa prema gradu i oslikavanje muralima.

Ključni motiv kojim se vode je razbijanje slike o mjesnom odboru kao jednom zatvorenom nepristupačnom tijelu i stvaranje novog mjesnog odbora koji redovito komunicira s građanima i uključuje ih u projekte od značaja za Kozalu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.