Natječaj za zapošljavanje

KD Viškovo traži vrtlara, dvije čistačice i tri cestara

Andrej Petrak

Ilustracija / NL arhiva

Ilustracija / NL arhiva

Komunalno društvo Viškovo koje je s radom počelo u ožujku objavilo je natječaj za zapošljavanje šest radnika na neodređeno vrijeme. Viškovski komunalci namjeravaju čim prije preuzeti djelatnosti održavanja javnih površina, groblja i uredskih poslova, najavila je načelnica Sanja Udović



VIŠKOVO  Komunalno društvo Viškovo koje je s radom počelo u ožujku objavilo je natječaj za zapošljavanje šest radnika na neodređeno vrijeme.


Viškovski komunalci namjeravaju čim prije preuzeti djelatnosti održavanja javnih površina, groblja i uredskih poslova, najavila je načelnica Sanja Udović.


– Početkom kolovoza 2016. preuzima se dio komunalnih usluga. Obavljat će se usluge održavanja groblja i zelenih površina na njemu, održavanje ostalih javnih i zelenih površina, te čišćenje poslovnih objekata Općine i pojedinih proračunskih korisnika, uz pružanje usluga trećim osobama po ugovoru ili narudžbi. U zadnjem kvartalu preuzet će se upravljanje reciklažnim dvorištem, pojašnjava direktor Dragan Blažević.




Natječaj je otvoren za popunu tri grupe radnih mjesta, i to za vrtlara, tri izvršitelja na radnom mjestu komunalnog radnika za pometanje, zelene površine, te održavanje cesta i javnih površina, te dva izvršitelja na radnom mjestu čistačica-spremačica. Probni rad je tri mjeseca. Natječaj je objavljen na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Općine Viškovo te na stranicama viškovskog komunalca   www.kd-viskovo.hr.