Veselje

Izvučeni dobitnici nagradne igre Novog lista: Martina Maričević dobila mazdu 2

Sandy Uran

Foto V. Karuza

Foto V. Karuza

Za slanje pobjedničkih kupona na našu adresu zaslužni su Martinini baka i djed, vjerni čitatelji i pretplatnici Novog lista



RIJEKA Ovaj petak 10. veljače osamnaestogodišnja Martina Maričević iz Rijeke pamtit će cijeli život. Naime, ona je dobitnica glavne nagrade Novog lista, automobila mazde 2, čije je izvlačenje upriličeno na prvom katu Tower centra Rijeka. Izvlačenje ove iznimno vrijedne nagradne igre Novog lista proteklo je u veseloj amosferi za što je bio zaslužan i voditelj, uvijek vrckavi Josip Krmpotić te grupa Koktelsi. Cijeli program i dakako izvlačenje budnim je okom pratila komisija u sastavu: promocija Novog lista i predsjednica komisije Ana Furlan, predstavnica Auto Hrvatske i članica komisije Ivana Blažina, direktor Parking tim d.o.o. i član komisije Kristijan Bečeić te javnobilježnička prisjednica Nada Jovanić.


Nakon što su Koktelsi zagrijali publiku čast da izvuče drugu nagradu, takozvanu »utješnu nagradu« kako ju je nazvao voditelj programa pripala je zamjeniku direktorice trgovačkog centra Saši Brusiću koji je sreću donio Jakovu Štefaniću iz Malinske, dobitniku sporedne nagrade – godišnje parking karte za osobno vozilo u garaži Zagrad-Rijeka. Nakon što je obavljena provjera omotnice ispred komisije uslijedio je nastup Plesnog centra Sirius na pjesmu »You Can’t Stop The Beat« a nakon čega je upriličeno izvlačenje glavne nagrade, mazde 2, i to u filmskom stilu za što je bio zaslužan vokal grupe Koktelsi Nikola Peršić, koji je zaronio u auto prepun omotnica koje su pristigle na adresu Novog lista.


Nikola je donio sreću Martini Maričević koju smo netom nakon izvlačenja posjetili u njezinom domu u kojem je vladala vesela atmosfera zbog dobivene nagrade. Kako smo doznali, za slanje 14 kupona koliko je bilo potrebno za ovu nagradnu igru zaslužni su baka i djed, dugogodišnji vjerni čitatelji Novog lista i pretplatnici, koji su omotnicu s kuponima nagradne igre odlučili poslati na ime unuke. Simpatična Martina u prvi mah nije mogla vjerovati da je dobitnica mazde 2.




– Nisam očekivala. Presretna sam – kazala nam je Martina. Zadovoljlstvo nije krio dobitnik godišnje parkirališne karte, Jakov Štefanić iz Malinske. »Nisam očekivao da ću dobiti ovu lijepu nagradu«, rekao je Jakov.


Nakon izvlačenja i provjera omotnica s kuponima Koktelsi su još jednom izveli svoj glazbeni hit Barbara a u međuvremenu su obavili i jedan posebni zadatak koji se sastojao da prisutnoj publici podijele specijalne nagrade Novog lista koji je ovom prilikom darovao 5 knjiga Izdavačke kuće »Adamić« za 5 nasumično odabranih gledatelja.