Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4
Sutra: 7° 7° 4
24. siječnja 2019.
'Kinder bueno je najbolji'

Izložba umjetnice u nastajanju Done Rakipov

Snimio Marko GRACIN
Snimio Marko GRACIN
Autor:
Objavljeno: 13. lipanj 2018. u 12:40 2018-06-13T12:40:08+02:00

Dok su u ovoj večeri koja se odigrala u veselom i razigranom tonu otvaranje izložbe i auditivno ispunili njeni prijatelji Lara Novak nastupom na violini i Sergej Božić vokalnom obradom američke pjevačice Keshe »Praying«

U utorak u Klubu mladih otvorena je izložba umjetnice u nastajanju Done Rakipov pod nazivom »Kinder bueno je najbolji«. Izložba fotografija mlade Dona Rakipov vizualno je upotpunila zidove Kluba mladih.

Dok su u ovoj večeri koja se odigrala u veselom i razigranom tonu otvaranje izložbe i auditivno ispunili njeni prijatelji Lara Novak nastupom na violini i Sergej Božić vokalnom obradom američke pjevačice Keshe »Praying«.

Dona Rakipov je slučajno došla na ideju o postavljanje ove izložbe »Kinder bueno je najbolji«. Nakon objaljevnog natječaja Kluba mladih na koji je prijavila svoje uratke odlučio je radove i prikazati široj publici izloživši ih na zidovima Kluba.

Sama izložba prati postmoderne trendove u umjetnosti te nema određenu temu, već su izloženi radovi rađeni raznim tehnikama koje prati i raznolik sadržaj, od portreta do pejzaža.

Za naziv inspiraciju je dobila iz njene omiljene čokoladice, za koju kaže da je, kao i fotografija u njenom životu uvijek konstantna.

G1306MG2

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka