Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
19. listopada 2019.
Riječki zeleni tjedan

foto Izložba 'Oblikovanje otvorenih prostora u Rijeci' u Malom salonu

Snimio Roni BRMALJ
Snimio Roni BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 21. svibanj 2018. u 22:31 2018-05-21T22:31:01+02:00

Riječ je o izložbi učeničkih i studentskih radova. Radovi prikazuju  krajobrazno oblikovanje parka Podpinjol u KBC Rijeka koje su oblikovali studenti Studija krajobrazne arhitekture s Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Design&Build multisenzoričkog vrta Učeničkog doma Podmurvice koju su uredili studenti Studija krajobrazne arhitekture s College of built enviroments University of Washington i student Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Mate Rupić

RIJEKA »Oblikovanje otvorenih prostora u Rijeci« naziv je izložbe koja je danas otvorena u Malom salonu na Korzu  u sklopu manifestacije Riječki zeleni tjedan.

Riječ je o izložbi učeničkih i studentskih radova. Radovi prikazuju  krajobrazno oblikovanje parka Podpinjol u KBC Rijeka koje su oblikovali studenti Studija krajobrazne arhitekture s Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Design&Build multisenzoričkog vrta Učeničkog doma Podmurvice koju su uredili studenti Studija krajobrazne arhitekture s College of built enviroments University of Washington i student Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Mate Rupić.

Riječki zeleni tjedan organizira Grad Rijeka u sklopu manifestacije EU GREEN WEEK koju od 21. do 26. svibnja provodi Europska komisija s naglaskom na temu »Zeleni gradovi za zeleniju budućnost«, a izložba u Malom salonu može se razgledati do 25. svibnja.

Izložba prikazuje realiziran i moguće relaiziran projekt, a kako je rečeno na otvorenju, ideje za budući park KBC-a potekle su od četiri skupine studenata Agronomskog fakulteta. Realizacija projekta očekuje se do jeseni.

G2105B11

G2105B12

G2105B13

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.