Akcija PGŽ-a i Novog lista

Izabrani najljepša terasa, vrt, okućnica i balkon PGŽ-a

F. Kušter

Svečanost u Prirodoslovnom muzeju / Snimio Roni BRMALJ

Svečanost u Prirodoslovnom muzeju / Snimio Roni BRMALJ

Prvu nagradu za najljepši vrt priobalja i Rijeke dobio je Mate Veljačić iz Bribira, nagradu za najljepši otočni vrt dobio je Slavko Vukajlović iz Malog Lošinja i nagradu za najljepši vrt Gorskog kotara dobila je Marija Žagar iz Tršća



RIJEKA   Ispred Prirodoslovnog muzeja Rijeka održana je dodjela nagrada sudionicima akcije Novog lista i PGŽ-a »Biramo najljepši vrt Primorsko-goranske županije 2017./2018.«.


Na jubilarnoj 10. dodjeli sudjelovala su 23 vlasnika najljepše uređenih balkona, terasa, okućnica i vrtova. Prvonagrađeni dobili su poklon-bon u iznosu od 3.000 kuna.


Prvu nagradu za najljepši vrt priobalja i Rijeke dobio je Mate Veljačić iz Bribira, nagradu za najljepši otočni vrt dobio je Slavko Vukajlović iz Malog Lošinja i nagradu za najljepši vrt Gorskog kotara dobila je Marija Žagar iz Tršća.




Poklon-bon od  1.000 kuna dobili su Vanja Devčić iz Kraljevice za  najljepši mali urbani vrt te Marica Kovač iz Gerova za  najljepši balkon. Posebna zahvala upućena je nedavno umirovljenoj novinarki Novog lista, članici komisije i inicijatorici akcije Jeleni Sedlak te predstavništvu PGŽ-a.