Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
25. siječnja 2020.
Na Korzu

foto Iz Rusije s ponosom: Izložba fotoreportera Novog lista Ivice Tomića

Foto S. Ježina
Foto S. Ježina
Autor:
Objavljeno: 25. srpanj 2018. u 19:59 2018-07-25T19:59:09+02:00

RIJEKA Kako se navijačko ludilo stišava, ponos na uspjehe naše momčadi ostaje postojan. U tom je duhu otvorena izložba fotografija fotoreportera Novog lista Ivice Tomića iz Rusije, sa Svjetskog prvenststva u nogometu, postavljena u izlogu zgrade gradske uprave na Korzu. Svi šetači koji prolaze Korzom moći će osjetiti dio te prekrasne energije kroz ovjekovječene svjedoke tog povijesnog trenutka
– Kako znam da Ivica uvijek radi dobre slike, a bio je u Rusiji na službenom zadatku, dogovorili smo se da izložimo u ovim gradskim izlozima njegove fotografije. Ivica je također izrazio želju da pokloni slike školi pa smo odlučili da po završetku izložbe slike poklonimo ovdje najbližoj školi – OŠ »Nikola Tesla«, ispričao je gradonačelnik Vojko Obersnel na jučerašnjem otvaranju ove izložbe.
Nakon gradonačelnika riječ je preuzeo čovjek koji se inače izražava slikama koje i u ovom slučaju govore više nego tisuću riječi.

Izložba ivice Tomića / Foto S. Ježina

– S ovim fotografijama sam želio prenijeti dašak Rusije i drago mi je da su upravo ovdje izložene jer će ih svi moći pogledati koji prolaze ovuda i osjetiti svjetsko čudo koje je Hrvatska napravila na svjetskom prvenstvu. Mi smo viceprvaci svijeta, a završni dio priprema za Svjetsko prvenstvo napravljen je u ovom gradu, i po srebro se otišlo s Rujevice, tako da ova izložba hvali i riječki udio u postizanju ovog rezultata, istaknuo je autor izložbe i fotoreporter Novog lista Ivica Tomić otvorivši ovu izložbu na Korzu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.