Unija Kvarnera

Ista prava želim: Pokrenuta online peticija za ukidanje naplate prijelaza na Krčkom mostu

P. N.

FOTO/Vedran Karuza

FOTO/Vedran Karuza

Peticija u trenutku pisanja teksta broji 599 potpisa.



Čelnik Unije Kvarnera, Marko Boras Mandić, izašao je u javnost s inicijativom “Ista prava želim”. Cilj inicijative je ukidanje naplate prijelaza preko Krčkog mosta, a prati ju internetska peticija naziva “Ista prava želim – ukidanje naplate na Krčkom mostu”. 


U Facebook grupi “Ista prava želim” objavljen je cilj inicijative te poziv na potpisivanje peticije.


“Dragi svi, došlo je vrijeme da se zajedno okupimo u “Inicijativu za ukidanje naplate na Krčkom mostu – Ista prava želim!” i da se konačno izborimo za istu razinu prava koju imaju svi ostali građani diljem Republike Hrvatske.




Unija Kvarnera i ja osobno pokrenuli smo inicijativu 2017. godine koju su podržale sve političke stranke u Primorsko-goranskoj županiji te kojoj su se pridružili brojni građani, bajkeri, ugostitelji… svi.


Sada je došlo vrijeme da još jednom snažno i zajednički uputimo zahtjev prema nadležnim tijelima i da se zajedno izborimo za ukidanje protuustavne i diskriminirajuće naplate mostarine na Krčkom mostu.


Pozivam Primorce, Riječane, Bodule, otočane, ugostitelje, goste iz Zagreba, Varaždina, Slavonije, Karlovca, prijatelje Slovence, Gorane, turističke djelatnike, iznajmljivače, bajkere, izletnike, i sve ostale da lajkaju i sheraju ovu objavu te tako potpišu peticiju za UKIDANJE NAPLATE MOSTARINE NA KRČKOM MOSTU


ISTA PRAVA ŽELIM !


Hvala svima na iskazanoj podršci do sada i ajmo to zajedničkim snagama odraditi do kraja”, stoji u objavi koju potpisuje Marko Boras Mandić.



U trenutku pisanja ovoga teksta, internetska peticija broji 599 potpisa.