Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 3
Sutra: 12° 12° 3
28. veljače 2020.
Atraktivni mjuzikl

foto "I do, I do!": Riječke sirene publici darovale još jedan show na vodi

Foto M. Gracin
Foto M. Gracin
Autor:
Objavljeno: 13. srpanj 2015. u 9:54 2015-07-13T09:54:00+02:00

Romantičnu priču mjuzikla »Mamma Mia« točkama u vodi i plesnim koreografijama na bazenu ispričale su 103 plivačice, od neodoljivih ribica do iskusnih seniorki

RIJEKA Nakon »Bala na vodi«, »Chicaga« i »Briljantina«, Klub sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris svojim je vjernim pratiteljima darovao još jedan show na vodi. Na Bazenima Kantrida riječke sinkroplivačice sinoć su u bazen preselile veliki filmski i kazališni hit inspiriran glazbom legendarne švedske grupe ABBA. Poznate teme iz mjuzikla »Mamma Mia« zaživjele su u tradicionalnoj završnoj predstavi riječkih sinkrica, nazvanoj» I do, I do!«

F1207MG010
Mjuzikl na vodi / Foto M. Gracin

 Romantičnu priču smještenu na grčki otok Kalokairiju atraktivnim su točkama u vodi i plesnim koreografijama na bazenu ispričale 103 plivačice, od neodoljivih ribica do iskusnih seniorki.
 Mjuzikl »I do, I do!« sastojao se od jedanaest točaka, a u glavnim su ulogama bile seniorke Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris. Novu predstavu na vodi koja je sudeći po glasnom pljesku, oduševila mnogobrojnu publiku na bazenu, riječke su sinkrice pripremale od veljače ove godine. Ekipu koja je radila na koreografijama i scenariju i koja je zaslužna da je sinoć sve bilo baš onako kako treba činile su trenerice i pomoćnice: Valeria Petrachina, Monica Marinelli, Jelena Garabiljević, Ana Magaš, Meri Drašković, Martina Mušković, Rebecca Domika, Ivana Host, Sara Franjul i Marija Đudarić.

Vječni hitovi legendarne ABBA-e koji su se savršeno uklopili u toplu riječku ljetnu noć, na bazenu su zaživjeli u jedinstvenim izvedbama riječke vokalne skupine Lira i Sunshine Music Ensemblea čiji je umjetnički voditelj i glazbeni producent Frane Frleta. Izvrsne pjevačice i pjevači te odličan bend radnju mjuzikla ispričali su na svoj način - pjesmom i glazbom.

 Atraktivnom završnom revijom plivačice Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris zaključile su iznimno uspješnu sezonu u kojoj su seniorke, juniorke i kadetkinje bile državne prvakinje u svim disciplinama, a mlađe juniorke osvojile su druga mjesta. Iza njih su i brojna uspješna natjecanja, dok ih sada očekuju novi zadaci – pripreme za europsko prvenstvo, svjetsko prvenstvo i druga natjecanja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.