Halubajci u akciji

Humanitarna izložba u restoranu Ronjgi: Halubajski zvončari na fotografijama

Sanja Gašpert

Foto Marin Aničić

Foto Marin Aničić



VIŠKOVO – Udruga Halubajski zvončari organizirala je prvu humanitarnu izložbu fotografija, čiji su autori Aleksandra Jurdana, Boris i Vladimir Sušanj te pokojni Arsen Miletić. Nakon humanitarne Pusne tombole prošlih godina, ove su godine zvončari odlučili organizirati nešto drukčiju humanitarnu akciju, a sredstva prikupljena prodajom fotografija donirat će se Dječjoj bolnici Kantrida.


Podsjetimo, lani su sredstva donirali Odjelu za intenzivno liječenje Klinike za pedijatriju u Dječjoj bolnici Kantrida. Akcija će trajati do kraja karnevalskih događanja, odnosno do kraja veljače 2020. godine.


Svečano otvorenje akcije održano je u restoranu Ronjgi, u kojem će fotografije biti izložene sve do kraja veljače te je na taj način i ovaj restoran dao svoj obol ovoj hvalevrijednoj akciji.




U donaciji mogu sudjelovati svi koristeći uplatnice ili uplatom na račun s naznakom “za humanitarnu akciju” te će se po uplati dobiti odabrana fotografija.


Predsjednik Udruge Halubajski zvončari Damir Host zahvalio se ponajprije autorima fotografija te Općini Viškovo i restoranu Ronjgi koji su ih podržali u najnovijoj akciji.