Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Reformisti uputili poziv

Humanitarna akcija za viškovski pseći azil održat će se u nedjelju u Kastvu

Snimio Sergej DRECHSLER / Nl arhiva
Snimio Sergej DRECHSLER / Nl arhiva
Autor:
Objavljeno: 21. srpanj 2016. u 16:56 2016-07-21T16:56:27+02:00

Prikupljat će se hrana, potrebni materijal (dekice, majice, vodilice, itd.) kao i novčani prilozi koji se kasnije dostavljaju u azil

KASTAV Narodna Stranka - Reformisti i ove godine organizira humanitarnu akciju za azil za pse "Društva za zaštitu životinja Rijeka", koja će se održati u Kastvu (ispred marketa Vindija) u nedjelju, 24. srpnja, s početkom u 09:00 sati i trajat će do 12:30 sati.
"Humanitarnom akcijom u 2016. godini prikupili smo u Rijeci 300 kg hrane i 800 kuna. Isto to želimo napraviti i ove godine ali uz veći efekt, a to ćemo postići uz pomoć dobronamjernih građana", napominju kastavski reformisti.
U sadašnjim uvjetima azil se financira iz proračuna Grada Kastva i općine Viškovo, na čijem se teritoriju azil nalazi.

"Iz apela azila zbog nestašice hrane i potrebitnog materijala doznajemo da takvo financiranje nažalost nije dovoljno. Svakim se danom povećava broj pasa u azilu (napuštenih), a samim time potrebno je i više pomoći", ističu kastavski reformisti.
Oni stoga apeliraju na ljude dobroga srca da se u nedjelju odazovu u što većem broju, te da podrže humanitarnu akciju za azil za pse koja će se održati u Kastvu.

Prikupljat će se hrana, potrebni materijal (dekice, majice, vodilice, itd.) kao i novčani prilozi koji se kasnije dostavljaju u azil.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.