Savršena rođendanska fešta

Hadcore punk-rock band Tost u Stereu obilježio prvih deset godina

Ivana Kocijan



RIJEKA U društvu prijatelja i kolega, s puno dobre glazbe i pozitivne energije članovi riječkog hardcore punk-rock benda Tost su u Stereo Dvorani proslavili prvih deset godina postojanja.


Tomislav Matić, Darijan Dundović, Vedran Iskra, Petar Brković i Ivan Brajković tim su se povodom predstavili presjekom repertoara s albuma »Brže, više, žešće«, »La marionetta« i »Tinderbox« pokazavši da su na nebrojenim koncertima u Hrvatskoj i susjednim zemljama stekli neprocjenjivo izvođačko iskustvo.


Osim članova grupe TOST, njihov je slavljenički koncert u Stereo doveo i njihove prijatelje i kolege iz crikveničke punk-rock grupe Invert i popularnog zagrebačkog pop-punk benda Kinokluba. Uz njihovu svirku, kao i uz glazbu po izboru DJ-a Giovannija Bonccaccia, slavlje je potrajalo do ranih jutarnjih sati.




Savršenu rođendansku feštu atraktivnim su vratolomijama i akrobacijama upotpunili i momci iz riječkog parkour/free running kluba Ri-Run, a kao i svaki pravi rođendan ni  tulum nije mogao proći bez velike, slasne torte.