Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 3
Sutra: 8° 8° 3
19. siječnja 2020.
Vrhunski kuhari

foto HEDONIST – GOURMET & WINE FESTIVAL Karapandža: ''Ovako nešto Opatija baš – treba''

Ivan Pažanin i Stevo Karapandža u Kristalnoj dvorani/ Foto Robert PICHLER
Ivan Pažanin i Stevo Karapandža u Kristalnoj dvorani/ Foto Robert PICHLER
Autor:
Objavljeno: 27. listopad 2018. u 18:43 2018-10-27T18:43:00+02:00

Vrhunska kuharska postava Robert Benzija, Deni Srdoč, Ivan Pažanin i Hrvoje Zirojević kojoj se u subotu pridružio i David Skoko, u Opatiju stigao direktno iz Sofije gdje je dvadeset dana, kao prvi i do sada jedini kuhar iz Hrvatske, snimao televizijski serijal za globalno popularni TV kanal 24 Kitchen, bila je razlog zbog kojeg se lanjski samo vinski festival prometnuo u jednu od najznačajnijih eno-gastronomskih priredbi u Hrvatskoj

OPATIJA Prepuna Kristalna dvorana opatijskog Remisens Premium Hotela Kvarner, kao i terasa ispred nje, na najbolji su način pokazali koliko je turizmu Opatije i čitave Hrvatske potrebno događanje poput drugog izdanja Hedonist – Gourmet & Wine festivala.

HDN-0029 – kopija
Hedonist- Gourmet & Wine Festival (2) / Foto Robert Pichler

Vrhunska kuharska postava Robert Benzija, Deni Srdoč, Ivan Pažanin i Hrvoje Zirojević kojoj se u subotu pridružio i David Skoko, u Opatiju stigao direktno iz Sofije gdje je dvadeset dana, kao prvi i do sada jedini kuhar iz Hrvatske, snimao televizijski serijal za globalno popularni TV kanal 24 Kitchen, bila je razlog zbog kojeg se lanjski samo vinski festival prometnuo u jednu od najznačajnijih eno-gastronomskih priredbi u Hrvatskoj.

HDN3-0015
Hedonist - Gourmet & Wine Festival (1) / Foto Robert Pichler

A bilo je tu još mnogo poznatih i zanimljivih lica, pa tako i slavni kuhar Stevo Karapandža.

HDN2-0178
Hedonist - Gourmet & Wine Festival (zadnji dan - 2. dio) / Foto Robert Pichler

– Stigao sam direktno iz Sarajeva kako bih dao podršku mojim kolegama kuharima kao i organizatorici Dariji Grošić u nastojanju da ovaj festival postane jedan od najznačajnijih na ovim postorima. Znate, ovako nešto Opatija baš – treba, istaknuo nam je Karapandža koji se također nalazio unutar velikog mnoštva posjetitelja.

HDN-0097
Hedonist - Gourmet & Wine Festival (3) / Foto Robert Pichler

I to vrlo zadovoljnih kako se moglo primijetiti, što je dodatni impuls tvrtki Hedonist da nastavi u istom stilu i ritmu, da se najvažnije karakteristike ovog festivala preslikaju na njihovo cjelogodišnje poslovanje.

– Nastavljamo u sličnom stilu, sa željom da hrvatskoj gastro-enološkoj sceni pomognemo u nastojanju da stigne do međunarodne valorizacije koju i zaslužuje, istaknula nam je na kraju vidno iscrpljena Grošić.

HDN2-0071
Hedonist - Gourmet & Wine Gourmet (zadnji dan) / Foto Robert Pichler

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.