Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 2
Sutra: 10° 10° 2
12. prosinca 2018.
Sponzorska suradnja

Grad Rijeka i Erste&Steiermärskische bank partneri u sportu, kulturi i socijali

Potpisnici sporazuma o sponzorskoj suradnji i uzvanici svečanosti u salonu Grada / Snimio Sergej DRECHSLER
Potpisnici sporazuma o sponzorskoj suradnji i uzvanici svečanosti u salonu Grada / Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 16. travanj 2018. u 21:22 2018-04-16T21:22:00+02:00

»Erste&Steiermärkische bank« je pokrovitelj Riječkog karnevala 15 godina, manifestaciji »Homo si teć« 13 godina,  Međunarodnom festivalu malih scena 7 godina, a Vaterpolski klub »Primorje Erste bank« dobiva veći dio sredstava razumijevanjem ove banke, istaknuo je gradonačelnik Obersnel

RIJEKA Grad Rijeka i »Erste&Steiermärkische bank« nastavljaju ići ruku pod ruku na zadovoljstvo riječkog sporta, kulture kao i raznih socijalnih programa i naravno njihovih krajnjih korisnika.

Sve je to »stavljeno na papir« svečanim potpisivanjem sporazuma o sponzorskoj suradnji između grada Rijeke i spomenute banke u Salonu Grada Rijeke na Korzu, potpisnici su bili gradonačelnik Vojko Obersnel i Christoph Schoefboeck, predsjednik uprave banke.  Nazočili su i brojni uglednici iz sportskog, kulturnog i turističkog riječkog miljea.

–  Drago mi je da smo se našli ovom zgodom, znači da ćemo realizirati aktivnosti koje provodimo niz godina. Nadam se da ćemo se na ovaj način sastati i dogodine – rekao je na početku ovog svečanog druženja Vojko Obersnel.

 – »Erste&Steiermärkische bank« je naš dugogodišnji partner zahvaljujući kojemu realiziramo brojne projekte u Rijeci, uz njihovu pomoć ostvarili smo kulturna, sportska i druga događanja. Nadam se da ćemo moći pokrenuti još dva nova projekta. Pokazali su društvenu odgovornost koju ima velika korporacija prema građanima ovog područja kojima se na taj način vraća dio sredstava.

Spomenuo je potom niz poznatih ovdašnjih manifestacija  kojima se Rijeka godinama ponosi.

– »Erste&Steiermärkische bank« je pokrovitelj Riječkog karnevala 15 godina, idućeg vikenda se održava manifestacija »Homo si teć« kojem je banka pokrovitelj 13 godina,  Međunarodnom festivalu malih scena sedam godina, a Vaterpolski klub »Primorje Erste banka« dobija veći dio sredstava razumijevanjem ove banke. Drago mi je da nastavljamo suradnju na poslovnom i marketinškom planu, rezultat je dobar – poručio je riječki gradonačelnik.

Odlična suradnja

O odličnoj suradnji banke i Međunarodnog riječkog karnevala, najveće zimske manifestacije u Hrvatskoj i banke posvjedočio je Petar Škarpa, direktor Turističke zajednice grada Rijeke a o uspješnosti veze banke koja uvelike omogućuje djelatnost »Primorja Erste banke« govorio je čelnik primorjaša, trofejni sportaš Samir Barać. Skupu su uz sve spomenute nazočili još Ivan Šarar, pročelnik Odjela za kulturu, Vera Begić – Blečić, pročelnica za sport i tehničku kulturu, Slaviša Bradić, glavni tajnik Riječkog sportskog saveza, Nenad Šegvić, umjetnički direktor međunarodnog festivala malih scena, svi zadovoljni suradnjom i željni da se ona nastavi.

– Posebno mi je zadovoljstvo što smo u mogućnosti  podržati konretne projekte Grada Rijeke. »Erste&Steriermärskische bank« podržava i podržavat će kulturne i socijalne projekte grada – rekao je Christoph Schoefboeck na hrvatskom jeziku.
 

– Na ovom području dvije trećine građana su naši klijenti. To pokazuje da smo regionalna banka. Naše srce će uvijek biti na ulazu u Jadranskom trgu, ne zaboravljamo naše korijene. Imamo 40 poslovnica na ovom području to je jedna trećina koliko ih imamo u Hrvatskoj.  Želimo nastaviti ovu suradnju. To je miks sporta, kulture i događanja socijalnog karaktera. Nadam se da ćemo se sastati dogodine u sličnom sastavu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka