Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
IGH u akciji od 2. veljače

Geodetska snimanja u riječkim željezničkim podvožnjacima

Snimio Silvano JEŽINA
Snimio Silvano JEŽINA
Autor:
Objavljeno: 31. siječanj 2018. u 15:33 2018-01-31T15:33:16+01:00

Geodetska snimanja bit će izvođena u podvožnjacima u Krešimirovoj, na Bulevardu oslobođenja, te u Ulici Janka Polića Kamova

RIJEKA Promet željezničkim podvožnjacima u idućih će nekoliko dana biti djelomično zatvoren, zbog geodetskog snimanja koje izvodi tvrtka IGH, priopćeno je iz Gradskog prometnog centra.

Geodetska snimanja bit će izvođena u podvožnjacima u Krešimirovoj, na Bulevardu oslobođenja, te u Ulici Janka Polića Kamova.

Za vrijeme snimanja promet podvožnjacima odvijat će se uz ograničenja. U petak, 2. veljače, u podvožnjaku na Bulevardu, u vremenu od 10 do 13 sati prometovat će se jednim trakom naizmjenice, dok će u subotu, 3. veljače, podvožnjak u Krešimirovoj biti zatvoren od 13:30 do 17 sati, a za to vrijeme će vozila na potezu od Žabice do križanja Krešimirove s Manzonijevom prometovati samo po jednim trakom u svakom smjeru.

U podvožnjaku u Ulici Janka Polić Kamova vozila će moći prometovati samo jednim trakom u utorak, 6. veljače, od 8:30 do 14 sati.

Iz Gradskog prometnog centra mole sve sudionike u prometu da u navedenim terminima povećaju oprez u zoni izvođenja radova, te pozivaju na poštivanje privremene prometne signalizacije.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze