Kino atrakcija

Doživljaj za sva osjetila: Rijeka dobiva 4DX dvoranu u kojoj će se gledatelji osjećati kao da su u filmu

K. B.

Posjetitelji će gledajući film imati osjećaj kao da se nalaze u filmskom okruženju zahvaljujući pomičnim sjedalima, efektima poput mirisa, vjetra, vode, magle i mjehurića te posebnim svjetlosnim efektima



Blitz-CineStar 12. prosinca u Rijeci, u sklopu svog postojećeg i Riječanima dobro poznatog CineStara u Tower centru, otvara 4DX dvoranu s kapacitetom od 80 sjedala.


 


Najnovija 4DX dvorana, druga po redu u Hrvatskoj, nakon zagrebačke, zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji i specijalnim okolišnim efektima, gledateljima pruža potpuno uključujuće kino iskustvo i osjećaj da su dio filma. Posjetitelji će gledajući film imati osjećaj kao da se nalaze u filmskom okruženju zahvaljujući pomičnim sjedalima, efektima poput mirisa, vjetra, vode, magle i mjehurića te posebnim svjetlosnim efektima koji će svakom gledatelju pružiti filmski doživljaj koji zaokuplja svih pet osjetila. Riječani će moći prvi osjetiti i najnoviji 4DX efekt kišne oluje.




 


Povodom otvaranja nove dvorane pretpremijerno će 14. prosinca u 19 sati biti prikazan film Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda.