Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 2n
Sutra: 17° 17° 2n
22. listopada 2019.
Čistoća ulica

Doselila u Rijeku, zgrozila se održavanjem grada: "Ovo je prijestolnica nekulture i prljavoće"

Foto čitateljica
Foto čitateljica
Autor:
Objavljeno: 15. studeni 2018. u 14:07 2018-11-15T14:07:11+01:00

Ne razumijem kako se tako nešto može događati u gradu trećem po veličini u Hrvatskoj. Ovdje živi 180.000 ljudi, proglašen je prijestolnicom kulture, revoltirana je naša sugrađanka

RIJEKA Našem listu obratila se gospođa koja je u Rijeku prije godinu dana doselila poslom. Dok joj se mnogi aspekti života u Rijeci sviđaju, u ovih godinu dana ostala je zgrožena razinom održavanja čistoće i urednosti grada i gradskih ulica.

- Nova sam vaša sugrađanka. Prije godinu dana doselila sam u Rijeku poslom. Bila sam sva sretna - na moru sam, u gradu koji je proglašen Europskom prijestolnicom kulture 2020. godine! Međutim, ono što se događa po pitanju čistoće i urednosti gradskih površina, kao i same zgrade u kojoj živim je blago rečeno katastrofa, rekla je naša nova sugrađanka, čiji su podaci poznati redakciji.

Priložila je nekoliko fotografija zapuštenosti, prljavštine i razbacanog smeća po Dubrovačkoj ulici na Turniću.

- Ne razumijem kako se tako nešto može događati u gradu trećem po veličini u Hrvatskoj. Ovdje živi 180.000 ljudi, proglašen je prijestolnicom kulture. Očito je prijestolnica ne-kulture, narkomanije, prljavoće i drugih užasa, revoltirana je naša sugrađanka.

dubrovacka2

dubrovacka3

dubrovacka4

dubrovacka1

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.