Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
17. siječnja 2020.
Druženje u ledenoj špilji

foto Djed Mraz na Trsatskoj gradini dijelio bombone mališanima

Nije mala stvar upoznati Djeda Mraza / Snimio Marko GRACIN
Nije mala stvar upoznati Djeda Mraza / Snimio Marko GRACIN
Autor:
Objavljeno: 13. prosinac 2017. u 23:44 2017-12-13T23:44:00+01:00

Trsat je posjetio prvi puta i bez svojih čarobnih pomagača, ali, srećom nije stigao praznih ruku već s vrećom punom bombona. Bila je to prilika da se mališani fotografiraju s najpopularnijim bradonjom te da mu šapnu svoju božićnu želju. Fotografije će biti moguće  vidjeti na facebook stranici – Advent na Trsatu

RIJEKA  Djed Mraz je večeras sa Sjevernog pola stigao na Trsat, na Trsatsku gradinu. Djedica se s mališanim podružio u magičnoj ledenoj špilji obojenoj svjetlošću stotina lampica i posutoj snijegom.

G1312MG2
Djed Mraz na Trsatskoj gradini / Snimio Marko GRACIN

 Trsat je posjetio prvi puta i bez svojih čarobnih pomagača, ali, srećom nije stigao praznih ruku već s vrećom punom bombona. Bila je to prilika da se mališani fotografiraju s najpopularnijim bradonjom te da mu šapnu svoju božićnu želju. Fotografije će biti moguće  vidjeti na facebook stranici – Advent na Trsatu.

Djedica je bio odlično raspoložen, a dočekalo ga je uistinu mnoštvo mališana, koji su u pratnji roditelja strpljivo čekali svoj red.

Naposljetku nije mala stvar upoznati Djeda Mraza i povjeriti mu tajne. Svakoga je pozdravio svojim već prepoznatljivim pozdravom - Ho, ho, ho. Zatim ga je zanimalo ime mališana te se na kraju raspitivao i o daru za ovaj Božić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.