Očekuju se zastoji

Danas i sutra radovi na kolniku u Scarpinoj, Adamićevoj i Trpimirovoj

P. N.

Budući da se u zoni radova očekuju gužve i zastoji, savjetuje se svim vozačima da za prolazak kroz središte grada u vrijeme izvođenja radova  koriste obilazne pravce (2. prometni koridor – Titov trg - Ivana Grohovca - Žrtava fašizma – Pomerio - Fiorello la Guardia - Nikole Tesle - Krešimirova, ili Riječku obilaznicu)



Gradski prometni centar prenosi obavijest tvrtke Ceste Rijeka da će se u noći sa srijede na četvrtak u vremenu od 22,00-06,00 sati i u četvrtak od 08,00-16,00 sati izvoditi radovi redovnog održavanja kolnika na državnoj cesti DC 8 kroz Grad Rijeku od Trga Bana Josipa Jelačića do Žabice (Scarpina, Adamićeva, Trpimirova).


 


Mole se svi sudionici u prometu da povećaju oprez u zoni izvođenja radova te se upozoravaju da poštuju privremenu prometnu signalizaciju, piše u priopćenju.  




 


Budući da se u zoni radova očekuju gužve i zastoji, savjetuje se svim vozačima da za prolazak kroz središte grada u vrijeme izvođenja radova  koriste obilazne pravce (2. prometni koridor – Titov trg – Ivana Grohovca – Žrtava fašizma – Pomerio – Fiorello la Guardia – Nikole Tesle – Krešimirova, ili Riječku obilaznicu).