Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
8. prosinca 2019.
Rosandu Mijolović-Dukić izbacuju iz stranke?

Butković: Ako je to napisala, gospođa će biti isključena iz HDZ-a

Navodno hakiranje facebook računa Rosande Mijolović-Dukić sada će provjeriti policija
Navodno hakiranje facebook računa Rosande Mijolović-Dukić sada će provjeriti policija
Autor: ,
Objavljeno: 7. siječanj 2015. u 12:23 2015-01-07T12:23:00+01:00

To je nedopustivo da se na takav način netko izražava. Takvi članovi će snositi konzekvence koje su predviđene našim statutom. Sankcije su od opomene do isključenja, ali ovo definitivno nije za opomenu ako je točno, izjavio je Oleg Butković.

RIJEKA » Predsjednik primorsko-goranskog HDZ-a Oleg Butković prije dolaska Kolinde Grabar-Kitarović na Korzo obratio se novinarima u vezi s facebook statusom predsjednice Zajednice žena »Katarina Zrinski« PGŽ-a Rosande Mijolović-Dukić koji je primjer govora mržnje.

  – HDZ ima 200.000 članova. Ako je istina, a utvrdit ćemo vrlo brzo je li to gospođa napisala ili nije, to nije stav HDZ-a, vodstva stranke niti bilo koje organizacije. To je nedopustivo da se na takav način netko izražava. Takvi članovi će snositi konzekvence koje su predviđene našim statutom. Sankcije su od opomene do isključenja, ali ovo definitivno nije za opomenu ako je točno, izjavio je Butković.
 

  I inače, riječki HDZ-ovci ograđivali su se od takvog diskursa jučer na Korzu, a prethodno se i sama predsjednička kandidatkinja Grabar-Kitarović ogradila od takvog rječnika, u kojemu su se brojala krvna zrnca HTV-ove voditeljice. Bit će zanimljivo što će pokazati HDZ-ova interna istraga budući da je Mijolović-Dukić prijavila policiji hakiranje facebook profila.

Opširnije u današnjem tiskanom izdanju...

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.