Luka Denona

Bivši SDP-ovac nema funkciju u PGŽ, ali se ne odriče besplatnog parkinga u centru Rijeke

Portal Novilist.hr

Foto Ivica Tomić

Foto Ivica Tomić

Kako je vidljivo na fotografijama fotoreportera Ivice Tomića, Denonin je automobil ujedno i jedini koji je u subotu bio parkiran na županijskom parkingu



RIJEKA Bivši SDP-ovac Luka Denona, negdašnji dožupan Primorsko-goranske županije već deset godina nema nikakve funkcije u Županiji. No, i dalje uredno koristi besplatni županijski parking, dostupan u samom centru grada, s izlazom na Adamićevu ulicu.


Kako je vidljivo na fotografijama fotoreportera Ivice Tomića, Denonin je automobil ujedno i jedini koji je u subotu bio parkiran na županijskom parkingu. 


Besplatnog parkinga u samom centru Rijeke, izgleda, teško se odreći.




Bivši zastupnik SDP-a Luka Denona 2015. godine prešao je na nezavisnu listu Slavka Linića, za tadašnje parlamentarne izbore i time se, prema stranačkom Statutu, automatski isključio iz članstva SDP-a.


Denona je godinama bio visokopozicionirani član stranke iz Primorsko-goranske županije ali budući da je uvijek bio među odanim Linićevim ljudima i podržavao ga kad je predsjednik stranke Zoran Milanović Linića izbacivao iz članstva, ovakva se njegova odluka tada bila i očekivala.