Općina Jelenje i Poliklinika Ivaniš

Besplatni dijagnostički pregledi za sve mještane

Sanja Gašpert

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Svim mještanima s područja općine Jelenje od ponedjeljka, 5. veljače omogućena je bolja zdravstvena zaštita, u vidu besplatnih preventivnih pregleda vrata, štitne žlijezde, dojki, trbuha, male zdjelice, prepona i pazuha



JELENJE Općina Jelenje potpisala je ugovor o poslovnoj suradnji s riječkom Poliklinikom Ivaniš i tako osigurala besplatne dijagnostičke preglede za sve mještane, s ciljem što ranijeg otkrivanja uzroka bolesti, a čime je, kako ističu u Općini, unaprijeđen postojeći zdravstveni i socijalni program.


Svim mještanima s područja općine Jelenje od ponedjeljka, 5. veljače omogućena je bolja zdravstvena zaštita, u vidu besplatnih preventivnih pregleda vrata, štitne žlijezde, dojki, trbuha, male zdjelice, prepona i pazuha.


–  Želimo poboljšati prevenciju, kao i kvalitetu zdravlja te življenja na našem području, pa smo tako omogućili i ponudili našim mještanima široku lepezu preventivnih zdravstvenih pregleda – potpuno besplatno. Time smo značajno unaprijedili medicinske usluge u okviru socijalnog programa pomoći mještana naše Općine, kaže načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja, dodajući kako je trenutačno na snazi više od dvadeset mjera vezanih su socijalnu i zdravstvenu skrb.