Šezdeset dana humanosti

Balom medicinara počinje akcija “Valcer za monitor”

Sandy Uran

Bal medicinara održat će se u petak u 21 sat u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner / Snimio Ivica Tomić

Bal medicinara održat će se u petak u 21 sat u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner / Snimio Ivica Tomić



Bal medicinara koji će se održati u petak u 21 sat u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji, na kojem će nastupiti Maja Šuput, ima predznak humanitarnog događanja u suradnji s udrugom »…I djeci s ljubavlju« – najavljeno je konferenciji za novinare u Rijeci, kojoj su nazočili predsjednica Udruge Livia Mjeda, pročelnica Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke Ankica Perhat, pročelnik Zavoda za dječju neurologiju i dječju psihijatriju KBC-a Rijeka prof dr. sc. Igor Prpić, predsjednik Udruge studenata Foss MedRi Josip Aničić, voditeljica projekta Foss MedRi Ivana Babić i predsjednica Udruge Lyons Polytechnic Nilda Lazzo – Kurtin.


Balom medicinara započinje humanitarna akcija Udruge »…I djeci s ljubavlju« pod nazivom »Valcer za monitor«, a koja će trajati šezdesetak dana, s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za kupnju monitora za mjerenje vitalnih funkcija novorođenčadi.


Cijena uređaja iznosi 16 tisuća kuna. Nakon bala akcija se nastavlja u subotu na štandu na Korzu prodajom majica i bedževa. Subotnje otvorenje štanda u 10 sati uveličat će nastup Prvih Riječkih mažoretkinja uz puštanje balona.




U svrhu ove akcije otvoren je žiro račun za uplate donacija: IBAN HR 34 23400091510778303. Za sve informacije dostupna je i web stranica udruge: www.djecisljubavlju.hr.