Vikend zabava

Balkan Kolektiv slavi večeras u Crkvi, Pinky & The Brain u River pubu

Ivana Kocijan

NL arhiva

NL arhiva

Subota je u Crkvi rezervirana za Retro Techno 2016 – Vinyl Only. Na partyju u organizaciji Energetica teama nastupaju Ogi vs Fyuz, Errol, Kinkela i Tojo. Ulaznica je 30 kuna



Balkan Kolektiv, audio-vizualni kolektiv koji je u Rijeku doveo brojna imena svjetske bass scene, slavi šesti rođendan večeras u Crkvi, uz druženje u »samodajedramenbejs« stilu.


Nastupit će Sven Nalis, SNAP, Rotten i Robert A. te na mikrofonima V:MC i beatboxer You We. Cijena ulaznice bit će 10 prije i 20 kuna poslije ponoći.


Subota je u Crkvi rezervirana za Retro Techno 2016 – Vinyl Only. Na partyju u organizaciji Energetica teama nastupaju Ogi vs Fyuz, Errol, Kinkela i Tojo. Ulaznica je 30 kuna.




Večeras će u River Pubu nastupiti popularni riječki akustični duo Pinky & The Brain koji čine Nina i Eni, široj javnosti najpoznatija kao polufinalistica druge sezone HRT-ovog showa »The Voice – Najljepši glas Hrvatske«.


Šuška se da će im se u nastupu pridružiti i jedan Vjeko, i jedna Petra… U subotu će u Riveru nastupiti jedan od ponajboljih hrvatskih vokala, Nikola Marjanović sa svojim triom. Oba dana svirke počinju u 22 sata, a ulaz je besplatan.