Osmi mart

Autoklub Rijeka daruje vozačice za Dan žena: Besplatna kontrola vozila do 15. ožujka

Portal Novilist.hr

Foto AK Rijeka

Foto AK Rijeka

Stručno osoblje servisa obavit će besplatni kontrolni pregled vozila, upoznati vozačice sa stanjem vozila te upozoriti na eventualne nedostatke



RIJEKA Autoklub Rijeka povodom Dana žena, u razdoblju od 08. do 15. ožujka, daruje sve zainteresirane vozačice besplatnom kontrolom vozila u servisu Autokluba Rijeka na adresi Preluk 6.


Pozivaju se sve zainteresirane vozačice da na telefon 051/621-824 dogovore svoje termin te iskoriste priliku i naprave kontrolni pregled vozila.


Stručno osoblje servisa obavit će besplatni kontrolni pregled vozila, upoznati vozačice sa stanjem vozila te upozoriti na eventualne nedostatke.




Autoklub Rijeka je udruga vozača i vlasnika vozila na motorni pogon, uglavnom stanovnika Primorsko-goranske županije kojoj povjerenje godišnje daje više od 18.000 članova.


Kroz razne projekte i akcije kao što su Sigurno u prometu, Žmigavac, Dani tehničke ispravnosti i mnoge druge igra važnu ulogu u razvoju sigurnosti i prometne kulture na području Primorsko goranske županije, a ovo je još jedan načina na koji žele doprinjeti boljitku naše zajednice.