Incident na Viškovu

Arsić: Napao me bandit koji je plaćen da to učini; Škalamerini znanci: Nije ga ni pipnuo, nije ni znao da je Srbin

P. N.

Dobrivoje Arsić član je HDZ-a / Snimila Slavica KLEVA

Dobrivoje Arsić član je HDZ-a / Snimila Slavica KLEVA

''Nije ga ni pipnuo. Nije ga uopće udario. Da ga je samo ošamario ne bi se četiri dana digao s poda'', ispričao je izvor za Dnevnik.hr. Tvrdi da se radilo o običnoj svađi oko parkinga



Napadnuti Dobrivoje Arsić u ponedjeljak je za Dnevnik.hr ponovio optužbe da mu je Matko Škalamera psovao srpsku majku i udario ga 5-6 puta. Sada s optužbama ide i korak dalje. Kaže da je napad insceniran i naručen, piše Dnevnik.hr.


”Napao me bandit koji je dobio pare da to učini. Sve je to smiješno, mene su htjeli hapsiti, a njega su uhitili kao u crtiću – u subotu, a sve se dogodilo u utorak”, ogorčen je Arsić.


Član HDZ-a Arsić kaže da od prvog dana ima probleme 


Taj povratnik, inače član HDZ-a, kaže da ima probleme od prvoga dana. U zgradi, ispred koje se dogodio incident, živi od 2008. ”Lupali su mi po automobilu da se uključi alarm, bacali mi petarde pod auto”, rekao je Arsić koji se požalio da je dobio stan sa silnim nedostacima koje ne žele popraviti.


”Da ga je ošamario ne bi se dignuo s poda”




S druge strane, iz krugova bliskih Škalameri tvrde da je sve što Arsić govori neistina i laž te da su ”gnjusne optužbe rezultat medijske histerije”. Uvjereni su da će Škalamera dokazati da nije kriv.


”Nije ga ni pipnuo. Nije ga uopće udario. Da ga je samo ošamario ne bi se četiri dana digao s poda”, ispričao je izvor za Dnevnik.hr. Tvrdi da se radilo o običnoj svađi oko parkinga i da Škalamera nije ni znao je li Arsić Srbin jer ga u životu nije vidio. Priznaje da je bilo povišenih tonova s obje strane, ali napominje da Škalamera spašava ljudske živote i ugledan je građanin.


Pitaju se i zašto je Arsić sve prijavio tek 48 sati nakon incidenta i tek tada otišao liječniku.