Odazovite se!

Armada sutra organizira dobrovoljno darivanje krvi na Trsatu, osobama iz drugih općina i gradova bit će dozvoljen dolazak

Portal Novilist.hr

Članovi Armade nedavno su pomagali i u premještanju Studentskoga doma/Foto R. BRMALJ

Članovi Armade nedavno su pomagali i u premještanju Studentskoga doma/Foto R. BRMALJ

Iz Armade su dodali i da osobe iz drugih općina i gradova mogu svoje podatke ostaviti u inboxu njihove Facebook stranice te će im taj dan biti dozvoljeno napuštanje njihovog mjesta prebivališta



RIJEKA Klub navijača Armada sutra, 28. ožujka, organizira dobrovoljno darivanje krvi od 9 do 13 sati na Kampusu (Sveučilišni odjeli, preko puta Građevinskoga fakulteta). Broj darivatelja se zasigurno ovih tjedana smanjio zbog teške situacije s epidemijom koronavirusa, zbog čega Armada potiče sugrađane na što veći odaziv. 


– Zalihe krvi su jako niske, zato pozivamo sve navijače i ljude dobre volje da se odazovu našem pozivu na dobrovoljno darivanje krvi – kaže predsjednik KN Armada Dejan Božić. 


Iz Armade su dodali i da osobe iz drugih općina i gradova mogu svoje podatke ostaviti u inboxu njihove Facebook stranice te će im taj dan biti dozvoljeno napuštanje njihovog mjesta prebivališta.