Pametno utrošen novac

Akcija mladih donirala dva računala OŠ Jelenje-Dražice

Sanja Gašpert

Akcija mladih Općine Jelenje, koja samostalno izlazi na predstojeće lokalne izbore s listom broj 1, odlučila se je na plemeniti način utrošiti novac namijenjen za predizbornu kampanju. Umjesto u troškove financiranja promidžbenih materijala, novac je utrošen za nabavku dva računala za potrebe Osnovne škole Jelenje-Dražice



JELENJE Akcija mladih Općine Jelenje, koja samostalno izlazi na predstojeće lokalne izbore s listom broj 1, odlučila se je na plemeniti način utrošiti novac namijenjen za predizbornu kampanju. Umjesto u troškove financiranja promidžbenih materijala, novac je utrošen za nabavku dva računala za potrebe Osnovne škole Jelenje-Dražice.


Predstavnici liste za Općinsko vijeće Jelenje, Ivan Radetić i Mauro Miculinić, uručili su ravnateljici OŠ Jelenje-Dražice Dejani Paškvan Žeželj dva računala, koja će učenicima uveliko pomoći pri njihovom radu i učenju.


– Akcija mladih Općine Jelenje na predstojeće izbore izlazi bez kandidata za načelnika, ali s jakom listom nezavisnih, mladih i perspektivnih ljudi željnih pomoći svojoj Općini u napretku, razvoju i izgradnji prijeko potrebnih novih projekata. Stanje infrastrukture u Općini Jelenje je katastrofalno, osnovna škola se »raspada«, ambulanta prokišnjava na sve strane, novih ideja i projekata u dosadašnem vodstvu nema.




Općina Jelenje je stagnirala i nazadovala u protekle četiri godine, bez ikakvog realiziranog kapitalnog projekta i bez kune povučene iz nepovratnih sredstva europskih fondova. Želimo mladim snagama pokrenuti razvoj naše Općine i bez stranačkih ograničavanja krenuti naprijed s ostvarivanjem zacrtanih ciljeva, istaknuo je nositelj liste Ivan Radetić.