Radionice i predavanja

100% Natural: Hrana iz prirode, ljepota kroz zdravlje

Edi Prodan

Nikolina Podnar, Siniša Grgantov i Tea Višo * Foto: S. JEŽINA

Nikolina Podnar, Siniša Grgantov i Tea Višo * Foto: S. JEŽINA

Sajam svoja vrata otvara u četvrtak, 9. travnja u 16 sati, a prva od radionica naziva »Zeleno gospodarstvo kao optimalni pravac razvoja Hrvatske« čiji je autor Vedran Piršić, predsjednik Eko-Kvarnera zakazana je za 18 sati. Drugi dan sajma, u petak u 10,30 sati, otvara Dražen Horvat iz tvrtke Delicia s predavanjem intrigantnog naziva – »Kako slatkiš može biti dobar za zdravlje«



RIJEKA » Agilni djelatnici agencije Klik marketing i Tower centra nakon iznimno uspješnog, posjetilo ga je 80 tisuća ljudi, EAMS-a – salona automobila i motocikala, idućeg tjedna u najvećoj trgovačkoj meki Rijeke organiziraju novi zanimljivi sajam – 100% Natural. 


  Kako je naglasila i Vedrana Lisica, riječ je o prvom međunarodnom sajmu takve vrste u Rijeci koji osim sedamdesetak izlagača karakterizira i nevjerojatnih 35 edukativnih radionica i predavanja. Svoje zadovoljstvo kvalitetom i frekvencijom sajmova izrazio je i direktor Klik marketinga Siniša Grgantov, a novinare je detaljnije sa sadržajem Naturala upoznala Nikolina Podnar, projekt managerica Klik marketinga. 


  – Sajam će biti otvoren puna četiri dana, od četvrtka do nedjelje, a uz izlagače iz Hrvatske ugostit ćemo i proizvođače iz Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije. Sam smo pak sajam podijelili na tri kategorije – Hrana iz prirode, Ljepota kroz zdravlje te Udobnost življenja tako da je i iz samih naziva jasno koji su dominantni pravci – kako kod izlagača, tako i kod predavača, istaknula je Podnar.   Na konferenciji za novinare je predstavljena i nova voditeljica marketinga Tower centra Tea Višo koja je naglasila kako Centar podržava održavanje sajmova, posebno onih poput 100% Natural čije je središte zanimanja održiva, ekološka proizvodnja.    Sajam svoja vrata otvara u četvrtak, 9. travnja u 16 sati, a prva od radionica naziva »Zeleno gospodarstvo kao optimalni pravac razvoja Hrvatske« čiji je autor Vedran Piršić, predsjednik Eko-Kvarnera zakazana je za 18 sati. Drugi dan sajma, u petak u 10,30 sati, otvara Dražen Horvat iz tvrtke Delicia s predavanjem intrigantnog naziva – »Kako slatkiš može biti dobar za zdravlje«.   Kao i dosadašnji, i 100% Natural se održava na četvrtom katu Tower centra, dok je ulaz – besplatan.