Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. rujna 2019.
Iskorak

Novo ulaganje crikveničkog Jadrana u hotel u Selcu: 'Katarina' dobila moderan spa centar

Novo ulaganje crikveničkog Jadrana u hotel u Selcu: 'Katarina' dobila moderan spa centar
Novo ulaganje crikveničkog Jadrana u hotel u Selcu: 'Katarina' dobila moderan spa centar
Autor:
Objavljeno: 27. svibanj 2017. u 8:10 2017-05-27T08:10:35+02:00

SPA centar prostire se na 700 kvadrata te uz relax zonu s pogledom na mediteranski park, finsku, tursku i biofinsku saunu, tuševe doživljaja i prostrani bazen s grijanom morskom vodom predstavlja dodatni sadržaj cijele destinacije, a uloženo je i u kongresnu dvoranu kapaciteta 300 osoba

SELCE U nekadašnjem hotelu Varaždin, danas hotelu Katarina, nakon lanjske promjene imena te podizanja kategorije s dvije na četiri zvjezdice, nedavno je završena druga faza uređenja u što je Jadran uložio 9,25 milijuna kuna. Investicija je započela krajem siječnja, a završena je krajem travnja, kada je hotel i otvorio vrata prvim gostima.

Uređenjem kongresne dvorane, ukupne površine 250 kvadratnih metara, Katarina je dobila dvije multifunkcionalne i međusobno povezane dvorane ukupnog kapaciteta 300 osoba. Moderno uređene dvorane raspolažu najmodernijom tehnologijom ozvučenja, projekcija i kontrole svjetla, a povezane su i s kuhinjom te se mogu koristiti i za razne svečanije prigode poput vjenčanja ili domjenaka. Nakon uređenja kongresne dvorane u hotelu Omorika, ovo je novi iskorak Jadrana u smjeru razvoja kongresnog turizma.

Dodana vrijednost 

U Jadranu ističu da je prava dodana vrijednost hotela nova ponuda Katarina SPA centra koji se prostire na više od 700 četvornih metara i predstavlja dodatni sadržaj cijele destinacije. Relax zona s pogledom na mediteranski park, finska, turska i biofinska sauna, tuševi doživljaja, hidromasažni i prostrani bazen s grijanom morskom vodom, tople opuštajuće klupe, samo su dio nedavno završene investicije u moderni SPA centar u kojem već mogu uživati gosti hotela. Ponuda tretmana je također bogata – masaže, antistress programi, peelinzi i maske tijela samo su dio ponude hotela Katarina, a ono što je također posebnost je da se u Katarina SPA centru koriste hrvatski kozmetički proizvodi 45 Degrees koji su dobili svjetske nagrade. Kozmetika se bazira na komini masline koja ima antioksidativni učinak u borbi protiv nastajanja slobodnih radikala te oksidativnog stresa.

Najbitniji je doživljaj 

– Zdravlje i well being kao koncept svakako su pravac u kojem se cijela destinacija treba razvijati, a ovo je naš prvi korak u tom smjeru. Strateškim poslovnim planom određeno je da hotel Katarina bude lječilišni hotel i u tom smislu želimo napraviti i dodatni iskorak u kojem sinergijski učinak svih steakholdera već daje rezultate. Budući gost neće konzumirati da bi »imao« nego da bi »bio« jer su njegove preferencije usmjerene prema doživljaju, a ne prema posjedovanju i upravo to je strateški pravac prema kojem se svi čimbenici u našoj djelatnosti moraju ravnati i koji moramo svakodnevno osvještavati. Crikvenica uz svoju povijest lječilišta te strateškog opredjeljenja rivijere u razvoju zdravstvenog turizma, Thallasotherapije, Terma Selce i svih drugih kvalitetnih zdravstvenih ustanova, definitivno ima budućnost u zdravstvenom turizmu koji na globalnom planu zauzima sve više pozornosti gostiju, rekao je predsjednik uprave Jadrana Dino Manestar pri obilasku SPA centra.

Projekt za drugu fazu uređenja izradila je tvrtka RBP arhitekti koja je izradila i projekt prve faze uređenja hotela, dok je radove izvodila tvrtka Izgradnja futura.

Tri dana otvorenih vrata

SPA centar Katarina otvoren je i za vanjske goste pa su u Jadranu odlučili sljedeći tjedan, od ponedjeljka do srijede, organizirati dane otvorenih vrata želeći pružiti priliku svim iznajmljivačima, ugostiteljima i građanima da i sami besplatno posjete novi SPA centar te isprobaju nove sadržaje. Besplatan ulaz i korištenje bazena, sauna i relax zone za sve građane Crikvenice moguće je uz prethodnu najavu na broj 051/764-111.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.