Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1n
Sutra: 5° 5° 1n
21. veljače 2020.
'Hrvatska - biciklistički raj'

Mario Zubčić: 'Nije bilo ugodno voziti uz ovaj vjetar, ali dobro se osjećam'

Snimio Jan MASTROVIĆ
Snimio Jan MASTROVIĆ
Autor:
Objavljeno: 14. svibanj 2019. u 14:10 2019-05-14T14:10:00+02:00

„Nikada u životu nisam nosio zimski dres u ovo doba godine, ovo je nevjerojatno. Nije bilo ugodno voziti uz ovaj vjetar, praćen kišom ali odradili smo i ovo. Veliko hvala predsjedniku BK Crikvenica, jednom od organizatora projekta, Draganu Sladonji što me je dočekao u Savudriji na kraju ove etape. Prošli smo više od pola puta i uza sve prepreke i iskušenja, dobro se osjećam“, rekao je Mario Zubčić nakon 5. etape. Danas vozi s Platka prema Risnjaku, kroz Delnice, Karlovac i Lonjsko polje

 

 

Uz podršku „Valamar – All you can holiday“, odvožena je i peta etapa ovoga 2020 kilometara dugoga puta 'Hrvatska - bicijklistički raj s Marijom Zubčićem uz podršku GIANT Hrvatska'.

Vrijeme kao da testira Marijovu mentalnu izdržljivost. Krenuo je praćen jakim vjetrom, kišom i temperaturom od samo 2 stupnja iznad nule. Gotovo cijelim putem od Učke, preko Labina, Pule, Bala i Rovinja pratila ga je kiša, da bi se zadnjih 40 kilometara ove etape kiša smirila i Mario došao do najzapadnije točke Hrvatske, relativno suh, nešto prije 21 sat.

„Nikada u životu nisam nosio zimski dres u ovo doba godine, ovo je nevjerojatno. Nije bilo ugodno voziti uz ovaj vjetar, praćen kišom ali odradili smo i ovo. Veliko hvala predsjedniku BK Crikvenica, jednom od organizatora projekta, Draganu Sladonji što me je dočekao u Savudriji na kraju ove etape. Prošli smo više od pola puta i uza sve prepreke i iskušenja, dobro se osjećam“, rekao je Mario Zubčić nakon 5. etape. 

Danas etapa broj 6,  uz podršku Primorsko – goranske županije i Turističke zajednice Kvarnera, povezuje vrh Radeševa na Platku, odnosno Nacionalni park Risnjak, kroz Delnice i Karlovac s Parkom prirode Lonjsko polje.

Mario Zubčić, Snimio Jan MASTROVIĆ

Mario Zubčić, Hrvatska - biciklistički raj, Foto Jan Mastrović

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.