Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. siječnja 2020.
Crikvenička udruga

Humani Crikveničani: Prikupljene donacije za Dominikovo liječenje

Humani Crikveničani: Prikupljene donacije za Dominikovo liječenje
Humani Crikveničani: Prikupljene donacije za Dominikovo liječenje
Autor:
Objavljeno: 4. prosinac 2018. u 14:11 2018-12-04T14:11:00+01:00

Dominik Bosanac boluje od cerebralne paralize, a nakon uspješnih operacija na kralježnici, kuku i lijevoj ruci, predviđeni su daljnji zahvati koji će mu omogućiti lakšu motoriku ruku i bolju kvalitetu života

CRIKVENICA Udruga djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom grada Crikvenice Uspjeh povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom organizirala je koncert humanitarnog karaktera u Gradskoj sportskoj dvorani na koji su se odazvali mnogi gosti.

Nastupila su djeca iz crikveničkih osnovnih škola Zvonka Cara i Vladimira Nazora, Mažoretkinje grada Crikvenice, PK Dance Queen i Tamburaški sastav Baruffa. Prije nastupa publici se obratio predsjednik Udruge Grujo Stanojević.

– Ovo je ujedno i prilika za prikupljanje donacija za našeg člana Dominika Bosanca koji putuje na liječenje u Ameriku – istaknuo je Stanojević.

Dominik boluje od cerebralne paralize, tetrapareze, a nakon uspješnih operacija na kralježnici, kuku i lijevoj ruci, predviđeni su daljnji zahvati koji će mu omogućiti lakšu motoriku ruku i bolju kvalitetu života.

Zahvati će se realizirati u ožujku sljedeće godine, a svi ljudi dobre volje na koncertu su mogli donirati sredstva za troškove liječenja, putovanja i boravka, rehabilitacije te ortopedskih pomagala.

Udruga je podijelila zahvalnice svima koji su pridonijeli njenom radu, razvoju i promociji. Koncert je organizirala Udruga Uspjeh, a pokrovitelji su Eko-Murvica i HDS ZAMP.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.