Veselje zamijenila tuga

Glazbeniku u Jadranovu ukrali darovani motor

Anto Ravlić

Te večeri ukradeno pet motora – Vitomir Ivanjek / Snimio Anto RAVLIĆ

Te večeri ukradeno pet motora – Vitomir Ivanjek / Snimio Anto RAVLIĆ

"Netko mi je ukrao motor s barke. Tu večer je od uvale Grabrova do Neriza ukradeno pet motora. Neki spominju i sedam. Motor je bio na barci u 22.15 sati, susjed ga je vidio. Očito se poslije nešto događalo. Tužno", kaže Vitomir Ivanjek



JADRANOVO Župljani Jadranova darovali su Vitomiru Ivanjeku u listopadu 2011. vanbrodsku Hondu. Tugu zbog kolapsa starog Tomosa iz 1971. godine, zamijenilo je veselje. Župljani su darovali vanbrodski motor Ivanjeku u znak zahvalnosti što vodi crkveni zbor i sudjeluje u brojnim manifestacijama u Jadranovu.


Kao što je veselje zamijenila tuga, došao je red da tuga i razočaranje zamijene zadovoljstvo kod Ivanjeka koji pola godine boravi u Jadranovu, a pola u Zagrebu.


– Netko mi je ukrao motor s barke. Tu večer je od uvale Grabrova do Neriza ukradeno pet motora. Neki spominju i sedam. Motor je bio na barci u 22.15 sati, susjed ga je vidio. Očito se poslije nešto događalo. Tužno. Ukrali su mi motor dok sam formirao zbor »Zagrebački anđeli«. I dok sam uživao u radu s djecom, netko se posvetio nečemu što mu ne služi na čast, rekao je razočarani Ivanjek čija se barka nalazi praktično na cesti prema Nerizu.